Μπορεί η Lamborghini Huracan STO να γίνει ακόμα πιο hardcore; H Novitec λέει ναι… (+video)

Κι όμως, η Novitec κατάφερε να κάνει ακόμα πιο σκληροπυρηνική την κορυφαία Lamborghini Huracan STO και στο video θα έχουμε την ευκαιρία να την ακούσουμε!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lamborghini Huracan STO

H Lamborghini Huracan έρχεται από το εργοστάσιο με άκρως σκληροπυρηνική σχεδίαση, στη δε STO έκδοση κάτι τέτοιο γίνεται ακόμα πιο έντονο. Η βελτιωτική εταιρεία Novitec έρχεται όμως να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει την εξωτερική εικόνα του ιταλικού supercar ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Διαβάστε επίσης: Video Novitec Ferrari F8 N-Largo, η 8κύλινδρη ηχητική… “οργή” 

Έτσι κι έγινε, με τους μηχανικούς της να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο αισθητικό κομμάτι, τοποθετώντας ανθρακονήματα σε πολλά μέρη του αμαξώματος. Επιπλέον, οι εισαγωγές αέρα του κινητήρα, αλλά και οι αυλοί ψύξης των φρένων έγιναν μεγαλύτεροι. Η μεταμόρφωση ολοκληρώθηκε με μονομπούλονες ζάντες αλουμινίου της Novitec μεγέθους 20 ιντσών μπροστά και 21 πίσω, ενώ οι διαστάσεις των ελαστικών είναι 245/30 και 325/25 αντίστοιχα.

Οι πιο παρατηρητικοί θα διαπιστώσουν πως έχει μειωθεί σημαντικά η απόσταση από το έδαφος. Αυτό συμβαίνει διότι μέρος της αναβάθμισης είναι και η εγκατάσταση ανάρτησης KW που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 3 εκατοστά. Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι πιο διακριτικές και περιορίζονται στην τοποθέτηση αρκετών carbon εξαρτημάτων, αλλά και alcantara επενδύσεων.

Σε επίπεδο μηχανικών μερών δεν έχει γίνει κάποια επέμβαση. Αυτό σημαίνει ότι η βελτιωμένη Lamborghini Huracan STO της Novitec εξοπλίζεται με ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα χωρητικότητας 5,2 λτ., ο οποίος αποδίδει 640 ίππους και 565 Nm ροπής. Στο video που ακολουθεί θα έχουμε την ευκαιρία να την ακούσουμε, μπορεί ο κινητήρας να παραμείνει σε εργοστασιακή μορφή, αλλά η εξάτμιση έχει μεγαλώσει σε διάμετρο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.