Χρήσιμα: Η άγνωστη “θέση συντήρησης” για τους υαλοκαθαριστήρες

Σε πολλά αυτοκίνητα, οι υαλοκαθαριστήρες δεν σηκώνονται γιατί "βρίσκουν" στο καπό. Κι όμως, ο κατασκευαστής έχει προβλέψει κάτι τέτοιο δίνοντας τη λύση!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Υαλοκαθαριστήρες

Σε αρκετά αυτοκίνητα, η αντικατάσταση των υαλοκαθαριστήρων είναι πολύ εύκολη, μιας και με μία απλή κίνηση μπορούμε να τους σηκώσουμε από το παρμπρίζ. Σίγουρα έχετε παρατηρήσει, όμως, ότι σε πολλά μοντέλα, το καπό μας εμποδίζει να κάνουμε κάτι τέτοιο.

Ο κατασκευαστής έχει προβλέψει τι θα συμβεί και μας δίνει τη λύση! Ώρα να δούμε τι είναι η “θέση συντήρησης” υαλοκαθαριστήρων, όπως θα την συναντήσετε στα περισσότερα εγχειρίδια χρήσης αυτοκινήτων.


Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο οδηγός θα πρέπει να ακολουθήσει τα εξής βήματα:
– Ενεργοποιούμε την ανάφλεξη (ανάβουν τα λαμπάκια στον πίνακα οργάνων), όχι όμως τον κινητήρα.
– Στη συνέχεια σπρώχνουμε τον μοχλό ρύθμισης υαλοκαθαριστήρων προς τα κάτω.
– Οι υαλοκαθαριστήρες τοποθετούνται αυτόματα στην θέση που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα (θέση συντήρησης). Τώρα, ο χρήστης μπορεί να σηκώσει τους υαλοκαθαριστήρες και να προχωρήσει στην αντικατάστασή τους.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν άλλη κίνηση του μοχλού υαλοκαθαριστήρων για την ενεργοποίηση της “θέσης συντήρησης”. Για παράδειγμα, σε μερικά μοντέλα, πρέπει να ενεργοποιήσουμε την ανάφλεξη και να κάνουμε διπλή κίνηση του μοχλού προς τα πάνω ή προς τα κάτω.

Όπως και να ‘χει, αν οι υαλοκαθαριστήρες σας δεν σηκώνονται ελεύθερα προς τα πάνω, τώρα ξέρετε ότι πρέπει να ανοίξετε το “manual” και να διαβάσετε πως ενεργοποιείται η “θέση συντήρησης” υαλοκαθαριστήρων. Ακολουθεί ένα σχετικό video με “double tap” (διπλή κίνηση) του μοχλού υαλοκαθαριστήρων προς τα πάνω.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.