Χρήσιμα: Τι είναι ο “αναπνευστήρας” αυτοκινήτου και πως λειτουργεί; (+video)

Δεν είναι χρήσιμος μόνο όταν το αυτοκίνητο "βουτάει" στα νερά! Πάμε να δούμε τι είναι ο "αναπνευστήρας" των off-road οχημάτων και πως λειτουργεί...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
αναπνευστήρας

Αν είστε λάτρης της off-road περιπέτειας, πιθανόν να γνωρίζετε τι είναι ο λεγόμενος “αναπνευστήρας”. Και να μην είστε όμως, σίγουρα έχετε δει αυτοκίνητα που εξοπλίζονται με αυτό το αξεσουάρ. Ας δούμε πως λειτουργεί και ποια είναι τα πλεονεκτήματα του. Πολλοί νομίζουν ότι χρησιμεύει μόνο για να διασχίσει το αυτοκίνητο με ασφάλεια υδάτινα περάσματα, αλλά τα πλεονεκτήματά του είναι περισσότερα.

Πώς λειτουργεί ο “αναπνευστήρας”;
Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που ουσιαστικά μεταβάλει την διαδρομή εισαγωγής του αέρα από το περιβάλλον στο κουτί που βρίσκεται το φίλτρο του αέρα. Στα περισσότερα αυτοκίνητα, οι αυλοί εισαγωγής του αέρα από το περιβάλλον βρίσκονται στον εμπρός προφυλακτήρα, είτε στα άκρα του, είτε πάνω από την πινακίδα κυκλοφορίας. Με την εγκατάσταση του “αναπνευστήρα”, αυτή η είσοδος καταργείται και το σύστημα εισαγωγής αέρα έχει είσοδο ψηλά, στο άνω άκρο του “αναπνευστήρα”. Αυτό βρίσκεται συνήθως το ύψος του άνω τμήματος του παρμπρίζ. Από εκεί γίνεται η είσοδος του αέρα και καταλήγει στο φιλτροκούτι.

Τα πλεονεκτήματά του
Το πιο δημοφιλές πλεονέκτημα του “αναπνευστήρα” (και σίγουρα το πιο γνωστό) είναι η ικανότητα που δίνει στο εκτός δρόμου όχημα να περνά απροβλημάτιστα από σημεία που το βάθος του νερού είναι μεγάλο. Σίγουρα έχετε δει εικόνες όπου ο κινητήρας εξακολουθεί να λειτουργεί την ώρα που το νερό έχει καλύψει σχεδόν όλο το καπό. Κάτι τέτοιο θα ήταν ανέφικτο χωρίς το αξεσουάρ και θα μπορούσε να προκληθεί σημαντική ζημιά.

Υπάρχει όμως και ένα δεύτερο, σημαντικό πλεονέκτημα. Ο “αναπνευστήρας” τραβά πιο καθαρό αέρα στον χωματόδρομο, αυξάνοντας την ζωή του φίλτρου αέρα, μιας και ο αέρας είναι πολύ πιο καθαρός ψηλά συγκριτικά με το ύψος του εμπρός προφυλακτήρα. Ακολουθεί ένα video που δείχνει την διαφορά στην πράξη!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.