Continental: Ήχος χωρίς ηχεία γίνεται; Γίνεται! (+Video)

Ο γάιδαρος εξακολουθεί να μην πετάει, ο ήχος όμως δεν χρειάζεται πλέον συμβατικά ηχεία για να αναπαραχθεί όπως μας δείχνει η Continental.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Continental Ac2ated Sound Sennheiser 2020 CES

Η Continental, σε συνεργασία με την επίσης γερμανική εταιρία κατασκευής ακουστικών μέσων υψηλής πιστότητας Sennheiser, παρουσίασαν στην έκθεση ηλεκτρονικών ειδών στο Las Vegas ένα ηχοσύστημα που θα μπορούσε να στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τα ηχεία, όπως τα γνωρίζουμε σήμερα, τουλάχιστον για τα αυτοκίνητα.

Διάβασε επίσης για το τέλος του εσωτερικού καθρέφτη

Με έμπνευση τα έγχορδα μουσικά όργανα και ακόμη περισσότερο το βιολί η πρωτότυπη εφεύρεση Ac2ated Sound των δύο εταιριών βασίζεται σε ηλεκτρικούς μηχανισμούς που παράγουν δονήσεις σύμφωνα και με τις πατενταρισμένες τεχνολογίες της Sennheiser AMBEO 3D. Έπειτα μέσω ειδικών ενώσεων αυτές οι δονήσεις μεταφέρονται σε διάφορα μέρη της καμπίνας του αυτοκινήτου μετατρέποντάς τα ουσιαστικά σε ηχεία για έναν τρισδιάστατο ήχο εξαιρετικά κοντά στην πραγματικότητα!


Δες τα νέα σκιάδια με οθόνη LCD και πως θα λειτουργούν

H Continental αναφέρει ότι το σύστημα μπορεί να αναπαράγει όλες τις συχνότητες από τις πολύ χαμηλές έως και τις πολύ υψηλές αξιποιώντας κάθε φορά και διαφορετικά μέρη της καμπίνας του αυτοκινήτου, όπως είναι οι επενδύσεις στις εμπρός κολώνες, στην οροφή, τα πάνελ των θυρών, η εταζέρα.

Οι άνθρωποι των δύο εταιριών ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν απώλειες στην πιστότητα του ήχου έναντι όχι μόνο απλών ηχοσυστημάτων αλλά και hi-end εφαρμογών που αναπαράγουν τρισδιάστατο ήχο. Παράλληλα η τοποθέτηση του συστήματος προσφέρει τεράστια οφέλη αναφορικά με τον δραματικά μικρότερο όγκο που καταλαμβάνει (75-90% λιγότερος) αλλά και στον τομέα του βάρους με τα συμβατικά συστήματα υψηλής πιστότητας να φτάνουν έως και τα 40 κιλά.

Δείτε το video που ακολουθεί για να αποκτήσετε μία ακόμη πιο κατατοπιστική εικόνα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]