Αυτό είναι το φθηνότερο ηλεκτρικό της ελληνικής αγοράς (τιμές)

Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά είναι πλέον το Dacia Spring Electric 65, σε τιμή που το ανάγει ως το πιο προσιτό αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που μπορεί να αποκτήσει κανείς.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Dacia Spring τιμή Ελλάδα 2023

To Dacia Spring είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της ρουμάνικης εταιρείας, ένα μοντέλο που απέκτησε γρήγορα δημοφιλία με το κοινό της Ευρώπης και το 2022 ήταν το τρίο σε πωλήσεις ηλεκτρικό μοντέλο στη Γηραιά Ήπειρο.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το μικρό crossover με το εργοστασιακό σύστημα υγραερίου

Το Spring κερδίσει πολλά βραβεία, ειδικά στον τομέα της κατανάλωσης, ενώ το 2022 του απονεμήθηκε η ανώτατη βαθμολογία των 5 αστέρων, από τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό οργανισμό Green NCAP αναφορικά με τις περιβαλλοντικές του επιδόσεις.


Το Spring καθιστά την ηλεκτροκίνηση πιο απλή, προσφέροντας όλα όσα είναι απαραίτητα στον οδηγό έχοντας στον εξοπλισμό του στοιχεία όπως είναι το σύστημα πλοήγησης, το air condition, η σύνδεση με smartphone και τα ηλεκτρικά παράθυρα.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το νέο Dacia Duster – Με “off road” πρωτιά στην κατηγορία!

Το μαζεμένων διαστάσεων αυτοκίνητο με μήκος 3,73 μέτρα προσφέρει χώρους για 4 επιβάτες και χώρο αποσκευών στα 290 λίτρα με τα πίσω καθίσματα στην όρθια θέση τους.

Στην Ελλάδα, το Spring διατίθεται στην ανώτερη έκδοση εξοπλισμού Extreme, η οποία συνδυάζεται αποκλειστικά με το νέο ηλεκτρικό μοτέρ της Dacia των 65 ίππων.

Χάρη στον νέο κινητήρα το Spring Extreme εξασφαλίζει αυτονομία της τάξεως των 220 χλμ. σε μικτό κύκλο και 310χλμ. σε αστικό κύκλο και στις δύο περιπτώσεις κατά το πρότυπο WLTP. Η μέση κατανάλωση βρίσκεται στις 14,5 kWh/100χλμ., νούμερο το οποίο πέφτει στο 10,4 kWh/100χλμ. όταν το Spring κινείται στην πόλη.

Παράλληλα, με το καλώδιο της έκδοσης Extreme η φόρτιση μπορεί να ολοκληρωθεί σε περίπου 13,5 ώρες, σε απλή οικιακή πρίζα χρόνος που πέφτει σε κάτι λιγότερο από 60 λεπτά, αν αξιοποιηθεί η προαιρετική δυνατότητα ταχείας φόρτισης (DC), για φόρτιση έως και το 80% της ενεργειακής χωρητικότητας της μπαταρίας.

Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση Extreme του Spring, ξεχωρίζει από τα μοναδικά της διακοσμητικά χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων, είναι τμήματα του αμαξώματος και του εσωτερικού σε χάλκινη απόχρωση (Copper Brown), αυτοκόλλητες λωρίδες στις πόρτες, ειδική διακόσμηση στα προστατευτικά του κάτω μέρους των θυρών και ειδική εκτύπωση για τα εμπρός πατάκια.

Στην ελληνική αγορά η έκδοση Extreme DCR του Dacia Spring Electric 65 κοστίζει 25.000 ευρώ, ποσό που μετά την κρατική επιδότηση του προγράμματος “Κινούμαι ηλεκτρικά”, πέφτει στα 18.950 ευρώ.

Παράλληλα, το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Dacia πλαισιώνεται από 8ετή εγγύηση (ή 120.000 χλμ.) για τη μπαταρία, 5ετή εργοστασιακή εγγύηση (ή 100.000 χλμ.) και 3ετή δωρεάν οδική βοήθεια.

Με κρατική επιδότηση, οι τιμές όλων των εκδόσεων του Spring Electric που βασίζονται στην Extreme έχουν ως εξής:

Μοντέλο/Έκδοση – Τιμή (ευρώ)

Electric 65 Extreme DCR – 18.950
Electric 65 Extreme DCR Colour – 19.400
Electric 65 Exreeme Plus – 19.400
Electric 65 Extreme Plus Colour – 19.860

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.