Δακτύλιος Αττικής: Οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν μέσα σε μία εβδομάδα

Η Ελληνική Αστυνομία γνωστοποίησε πόσες βεβαιώσεις παραβίασης δακτυλίου καταγράφηκαν στις εργάσιμες ημέρες μίας εβδομάδας. Το μήνυμα της προς τους οδηγούς!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Δακτύλιος

Με την αυξημένη κίνηση να είναι πλέον καθημερινό πρόβλημα για όσους κινούνται στην Αττική, η Ελληνική Αστυνομία πραγματοποιεί ελέγχους για την τήρηση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας (δακτύλιος). Πάμε να δούμε τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν για το διάστημα από Δευτέρα (30/10) έως την  Παρασκευή (3/11).

Δείτε επίσης: “Ιστορικό ρεκόρ” σε κεντρική λεωφόρο της Αττικής – Τι είπε ο σύμβουλος οδικής ασφάλειας 

Στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών τροχονομικών ελέγχων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, για την τήρηση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων στο Κέντρο της Αθήνας (Δακτύλιος), κατά το χρονικό διάστημα από 30-10 έως και 3-11-2023 ελέγχθηκαν συνολικά 9.345 οχήματα.


Αποτέλεσμα ήταν να βεβαιωθούν 1.284 παραβάσεις σε βάρος οδηγών Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και Ι.Χ. φορτηγών με μέγιστη αποδεκτή μάζα φορτωμένου οχήματος έως 2,2 τόνους οι οποίοι παραβίαζαν τους ανωτέρω περιορισμούς της κυκλοφορίας.

Το μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ. προς τους οδηγούς
Υπενθυμίζεται ότι το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο παραβίασης της απαγόρευσης εισόδου και κυκλοφορίας στον δακτύλιο ανέρχεται στο ύψος των εκατό ευρώ (100,00€). Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τα περιοριστικά της κυκλοφορίας μέτρα στο Κέντρο της Αθήνας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.