“Ιστορικό ρεκόρ” σε κεντρική λεωφόρο της Αττικής – Τι είπε ο σύμβουλος οδικής ασφάλειας

"Πρόκειται για ένα ιστορικό ρεκόρ για τον δρόμο ελευθέρας ροής μήκους 6,2 χιλιομέτρων", ανέφερε ο Κίμων Λογοθέτης. Δείτε στο video τι είπε πιο αναλυτικά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Λεωφόρος Συγγρού

Μία πραγματικά αξιοσημείωτη κατάσταση περιέγραψε το πρωί της Δευτέρας (13/11) ο σύμβουλος οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής, Κίμων Λογοθέτης. Μιλώντας για την κατάσταση που επικρατούσε στην λεωφόρο Συγγρού στις 08:45, έκανε λόγο για ένα “ιστορικό ρεκόρ” κίνησης που δημιουργήθηκε μάλιστα χωρίς κάποιο έκτακτο συμβάν (τροχαίο ατύχημα ή παρόμοιο συμβάν).

Δείτε επίσης: Λ. Συγγρού – H τεχνική που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στη χώρα 

“Η Συγγρού σήμερα καταγράφει ιστορικό ρεκόρ κίνησης. Είναι ένας δρόμος ελευθέρας ροής μήκους 6,2 χιλιομέτρων και έχει κίνηση σε όλο του το μήκος. Στο ανοδικό ρεύμα, από το Φαληρικό Δέλτα μέχρι και το Φιξ, τα αυτοκίνητα κινούνται σχεδόν με την ταχύτητα βαδίσματος”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύμβουλος οδικής ασφάλειας.


Στη συνέχεια τόνισε ότι κάτι τέτοιο είχε ξανά συμβεί μόνο κατά την επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα, όπου είχαν γίνει πολλές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Μάλιστα, ανέφερε ότι αυτή η κατάσταση δημιουργήθηκε στη συγκεκριμένη λεωφόρο χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο έκτακτο συμβάν που θα μπορούσε να μεταβάλλει τα κυκλοφοριακά δεδομένα, παρά μόνον μία χαμηλής έντασης βροχόπτωση.

Ακολουθεί το σχετικό video της ΕΡΤ, στο οποίο θα ακούσετε την αναφορά του Κίμων Λογοθέτη σε “ιστορικό ρεκόρ” της λεωφόρου Συγγρού.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.