Λ. Συγγρού: H τεχνική που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στη χώρα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα νέου είδους διαγραμμίσεις στην λεωφόρο Συγγρού! Δείτε σε ποιους τομείς είναι πιο αποδοτικές συγκριτικά με αυτές που γνωρίζουμε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
λεωφόρος Συγγρού

Με την ολοκλήρωση ασφαλτόστρωσης, πλέον σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διαγράμμισης στη Λ. Συγγρού από την Περιφέρεια Αττικής. Με την εφαρμογή μίας νέας καινοτόμου τεχνικής, η οποία εφαρμόζεται για πρώτη φορά στη χώρα, αναβαθμίζεται η φωτεινότητα της οριζόντιας σήμανσης.

Ειδικότερα, οι νέες διαγραμμίσεις στη λεωφόρο Συγγρού βασίζονται στη χρήση ειδικών ψυχροπλαστικών υλικών, τα οποία έχουν δύο βασικά πλεονεκτήματα. Αφενός προσφέρουν στις διαγραμμίσεις μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αφετέρου υψηλότερο βαθμό φωτεινότητας και αντανακλαστικότητας της οριζόντιας σήμανσης.

Επισημαίνεται πως οι υπηρεσίες της Περιφέρεια Αττικής θα προβούν στην εφαρμογή της μεθόδου αυτής καθολικά στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου, εφόσον διαπιστωθεί ότι με αυτή τη μέθοδο, που πιλοτικά θα εφαρμοσθεί για πρώτη φορά και στις κατά μήκος διαγραμμίσεις, υπάρχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα στη διάρκεια ζωής και τη βελτίωση της ποιότητας των διαγραμμίσεων στους δρόμους της Αττικής.


Η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να εφαρμοσθεί ακόμη και σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η διάστρωση νέου ασφαλτοτάπητα και αναγκαστικά πρέπει να γίνει συντήρηση της διαγράμμισης σε υφιστάμενους (παλαιούς) ασφαλτοτάπητες.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Περιφέρειας εκτός από τη Λ. Συγγρού, το επόμενο χρονικό διάστημα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης στις εξής κεντρικές οδικές αρτηρίες: Λ. Πειραιώς, Λ. Βασ. Σοφίας , Φειδιππίδου και Μεσογείων και στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου από το Χαϊδάρι μέχρι την Ελευσίνα. Υπενθυμίζεται πως ήδη έχει ολοκληρωθεί η βελτίωση της σήμανσης στον Κηφισό.

Πηγή: Περιφέρεια Αττικής

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.