Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας – Πότε λήγει ο περιορισμός κυκλοφορίας οχημάτων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και αυτό το καλοκαίρι, σύντομα θα μπει τέλος στον περιορισμό κυκλοφορίας! Δείτε πότε "φεύγει" ο Δακτύλιος...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Δακτύλιος

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, υπάρχει περιορισμός κυκλοφορίας των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας. Σύντομα, η κίνηση στους δρόμους της Αττικής αναμένεται να μειωθεί λόγω καλοκαιριού. Έτσι, όπως κάθε χρόνο, θα λήξει και το συγκεκριμένο μέτρο. Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση θα γίνει με το πέρας της 19ης Ιουλίου.

Δείτε επίσης: Αθήνα – Αλβανία σε 4 ώρες και 20 λεπτά: Ο αυτοκινητόδρομος που αναμένεται να επεκταθεί

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την απόφαση, από τους περιορισμούς εξαιρούνται και μπαίνουν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας:
-Τα εκ κατασκευής, αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα, οχήματα φυσικού αερίου και υγραερίου.
-Τα αυτοκίνητα EURO 6, πλην των παραπάνω τεχνολογιών κίνησης, εφόσον εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα λιγότερο από 120 γρ./χλμ. (τιμή συνδυασμένου κύκλου, σύμφωνα με το Νέο Ευρωπαϊκό Κύκλο Οδήγησης-New European Driving Cycle/NEDC), τα οποία έχουν ταξινομηθεί για πρώτη φορά σε κράτος – μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης έως και την 31/12/2020.
-Τα αυτοκίνητα EURO 6, πλην των παραπάνω τεχνολογιών κίνησης, εφόσον εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα λιγότερο από 145 γρ./χλμ. (τιμή συνδυασμένου κύκλου σύμφωνα με την Παγκοσμίως Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων – Worldwide Light Test Procedure/WLTP), τα οποία ταξινομούνται για πρώτη φορά σε κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την 01/01/2021 και εφεξής.
-Όσοι έχουν τη σχετική άδεια δακτυλίου


Το χρηματικό πρόστιμο
Σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, οι παραβάτες τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο ύψους 100 ευρώ, σύμφωνα με το άρθρο 31 του ν. 3904/2010 (Α΄218).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.