Δαβίδ εναντίον Γολιάθ: Porsche 918 Spyder Vs μοτοσυκλέτα Moto GP (+video)

Μπορεί η Porsche 918 Spyder να ανταγωνιστεί μία αγωνιστική μοτοσυκλέτα του Moto GP; Εννοείται πως ο αναβάτης της μόνο τυχαίος δεν είναι...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Moto GP

Από τη μία πλευρά η τεράστια ισχύς ενός hypercar σαν την Porsche 918 Spyder και από την άλλη ένα αγωνιστικό superbike επιπέδου Moto GP με κορυφαία αναλογία ισχύος/βάρους. Αυτή τη φορά, θα δούμε αν η αγωνιστική μοτοσυκλέτα της Red Bull μπορεί να “βγει” ασπροπρόσωπη από μία μάχη με το γερμανικό hypercar.

Η γερμανική Porsche 918 Spyder εξοπλίζεται με τον ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,6 λίτρων, ο οποίος αποδίδει συνδυαστικά με δύο ηλεκτροκινητήρες 887 ίππους και 1.280 Nm ροπής. Το μεγάλο μειονέκτημα έναντι της μοτοσυκλέτας είναι ασφαλώς το βάρος, το οποίο στην προκειμένη περίπτωση

Από την άλλη πλευρά έχουμε την αγωνιστική μοτοσυκλέτα με την οποία αγωνίζεται η ομάδα της Red Bull στο κορυφαίο πρωτάθλημα του Moto GP. Εξοπλίζεται με κινητήρα 1.000 κ.εκ. και αποδίδει 270 ίππους. Το βάρος της διατηρείται σε εντυπωσιακά χαμηλά επίπεδα, αφού μαζί με τον αναβάτη δεν ξεπερνά τα 200 κιλά.

Ακολουθεί το σχετικό video από το “carwow” και όπως θα δείτε, ο αναβάτης της μοτοσυκλέτας μόνο τυχαίος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Πρόκειται για τον γνωστό σε όλους μας, Dani Pedrosa!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.