Δείτε πού κατασκευάζεται η νέα αμιγώς ηλεκτρική BMW iX3

Την έναρξη της παραγωγή τις αμιγώς ηλεκτρικής iX3 ανακοίνωσε η BMW που αποτελεί παράλληλα και το πρώτο ηλεκτρικό SUV των Βαυαρών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW iX3 ηλεκτρικό παραγωγή Κίνα

Η παραγωγή της νέας BMW iX3 έχει ήδη ξεκινήσει σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Βαυαροί με το αμιγώς ηλεκτρικό SUV τους να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο-κοινοπραξία που έχει η BMW στην Κίνα με τη Brilliance στην πόλη Shenyang της Κίνας.

Διαβάστε επίσης: BMW iX3 – Το πρώτο ηλεκτρικό SUV των Βαυαρών

Να σημειωθεί πως η παραγωγή της BMW iX3 στο κινέζικο εργοστάσιο γίνεται υπό το ιδιαίτερα αυστηρό concept “zero defect”, το οποίο εξασφαλίζει μέγιστα επίπεδα ασφάλειας αλλά και ποιότητας με συνεχείς δοκιμές εις βάθος για τα μοντέλα που βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής σε όλους τους τομείς: από τη λειτουργία της μπαταρίας ξεχωριστά, έως και την γενική αξιολόγηση των λειτουργιών του ηλεκτρικού SUV, όταν ολοκληρωθεί η συναρμολόγηση του.

Διαβάστε επίσης: BMW iX3 – Η τιμή του πρώτου ηλεκτρικού SUV των Βαυαρών στην Ελλάδα

Συνολικά η BMW αναφέρει πως πραγματοποιούνται 124 μηχανικά τεστ και άλλα 944 που αφορούν στη λειτουργικότητα του λογισμικού της iX3, η οποία παράγετε στην ίδια γραμμή με την συμβατική X3. Η νέα BMW iX3 βασίζεται στη συμβατική X3, αλλά φέρει πολλές διαφοροποιήσεις. Η εμπρός μάσκα και οι προφυλακτήρες είναι διαφοροποιημένοι, ενώ η μεγαλύτερη διαφορά εντοπίζεται στους ολοκαίνουριους τροχούς με την προσεγμένη αεροδυναμική σχεδίαση. Το μέγεθος τους είναι 19 ίντσες και συμβάλουν στην κατά 5% μείωση της αεροδυναμικής αντίστασης. Πρακτικά, αυτό σημαίνει επιπλέον 10 χιλιόμετρα αυτονομίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr