Δείτε τα σωθικά μέσα από το «διάφανο» Honda S2000

Το να βλέπεις τα σωθικά ενός Honda S2000 είναι πολύ ενδιαφέρον και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μας δίνει αυτή τη δυνατότητα....

Βρείτε μας στο

Αυτό το Honda S2000 ενδεχομένως να είναι το πιο περίεργο αυτοκίνητο που έχετε δει ποτέ. Είναι διάφανο με αποτέλεσμα ο καθένας να μπορεί να δει τα σωθικά του χωρίς καν να ανοίξει ένα καπό ή να βγάλει κάποιον προφυλακτήρα.

Διαβάστε επίσης: Ξανά στην παραγωγή ο θρυλικός κινητήρας του S2000; 

Το εν λόγω αυτοκίνητο δημιουργήθηκε κατά την παρουσίαση του ιαπωνικού roadster, εν έτει 1999. Εννοείται πως δεν κατασκευάστηκε ώστε να χρησιμοποιείται σε κάποιον δρόμο, αλλά για να περιφέρεται από έκθεση σε έκθεση. Έτσι, ο κόσμος θα μπορούσε να δει τα διάφορα εξαρτήματά του μέσα από το «see through» αμάξωμα και να κατανοήσει καλύτερα τον τρόπο λειτουργίας του.

Ενδιαφέρον, βέβαια, προκαλεί το γεγονός ότι υπάρχει ακόμα, αφού την περασμένη χρονιά βρέθηκε σε εκδήλωση φίλων του Honda S2000 στην Ιαπωνία. Οι φωτογραφίες που υπάρχουν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μας δίνεται η ευκαιρία να δούμε το άκαμπτο πλαίσιο τύπου X-Bone, το σύστημα ανάρτησης και τι συμβαίνει μέσα στην πόρτα. Ακόμα και από το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι ορατά κάποια εξαρτήματα κάτω από το ταμπλό.

Δυστυχώς δεν υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, μιας και πλέον το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει ολοκληρώσει τον σκοπό της δημιουργίας του. Συνεπώς ας περιοριστούμε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.