Δέκα χρόνια Toyota GR 86… και οι Ιάπωνες το γιορτάζουν!

Μας συστήθηκε για πρώτη φορά το μακρινό 2012! Τώρα, δέκα χρόνια μετά, το Toyota GR 86 αποκτά την πρώτη του επετειακή έκδοση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota GR 86

Συμπληρώνεται μία ολόκληρη 10ετία από το 2012, όπου και παρουσιάστηκε επίσημα το Toyota GR 86. Η ιαπωνική εταιρεία το γιορτάζει με μία επετειακή έκδοση που ονομάζεται “10th Anniversary Edition” και φέρει στοιχεία που διαφοροποιούν το σπορ μοντέλο της.

TOP 5: Κινητήρες της Toyota που λατρέψαμε

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι παρόμοια πρακτική ακολούθησε και η Subaru για το “αδερφάκι” της. Ασφαλώς αναφερόμαστε στο Subaru BRZ και την επετειακή του έκδοση “10th Anniversary Edition”.

Το αυτοκίνητο της Toyota θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο διάστημα και προσφέρεται αποκλειστικά σε αυτή την πορτοκαλί απόχρωση που βλέπουμε στις εικόνες. Οι “πινελιές” που το διαφοροποιούν είναι οι μαύρες ζάντες μεγέθους 18 ιντσών, αλλά και τα μαύρα καπάκια στους καθρέφτες. Παρομοίως, αξιοσημείωτες αλλαγές βλέπουμε και στο εσωτερικό, το οποίο φέρει πορτοκαλί λεπτομέρειες στα καθίσματα, αλλά και το σχετικό λογότυπο “10th Anniversary Edition” στις επενδύσεις των πορτών.

Αλλαγές στον τομέα του κινητήρα δεν υπάρχουν. Αυτό σημαίνει ότι το επετειακό Toyota GR 86 χρησιμοποιεί 4κύλινδρο boxer κινητήρα με τη χωρητικότητα που φτάνει στα 2,4 λίτρα (2.387 κ.εκ.). Το μοτέρ φέρει σύστημα άμεσου ψεκασμού της Toyota και αποδίδει 235 ίππους και 250 Nm ροπής από τις 3.700 σ.α.λ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.