Δεν φαντάζεσαι τι κρύβεται κάτω από αυτό το αμάξωμα!

Hurtan ονομάζεται μια ισπανική εταιρεία κατασκευής αμαξωμάτων και με αφορμή τα 30α της γενέθλια δημιούργησε ένα "κοστούμι" για ιαπωνικό roadster!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mazda MX-5

Μόλις έξι Mazda MX5 θα λάβουν αυτήν την εκπληκτική και περιορισμένης παραγωγής φορεσιά, η οποία είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι αντλεί έμπνευση από την χρυσή εποχή των βρετανικών roadster της δεκαετίας του 60. Το “κοστούμι” θα είναι διαθέσιμο τόσο για την Hard Top όσο και για την Soft Top έκδοση του ΜΧ5, σε τρεις αποχρώσεις. Μολυβί, γκρι, κερασί κόκκινο και… μεσονύκτιο μπλε, ενώ η Hurtan επεμβαίνει και στο εσωτερικό, με αντίστοιχη νοσταλγική διάθεση, δίνοντας την επιλογή για δύο αποχρώσεις.

Κυριότερες αλλαγές στα μέσα του σαλονιού είναι η αλλαγή μέρους των επενδύσεων, τα καλύμματα των καθισμάτων με την καπιτονέ, κλασικίζουσα ραφή, καθώς και οι υπέροχες ξύλινες προσθήκες στο άνω μέρος των πορτών.

Περαιτέρω επεμβάσεις σε ότι αφορά στην απόδοση ή το στήσιμο δεν γίνονται, πέραν του ότι οι ζάντες αλλάζουν και τοποθετείται μια τετράδα που εναρμονίζεται σχεδιαστικά με το vintage ύφος του αυτοκινήτου. Αυτό σημαίνει ότι οι κινητήρες 1.5 και 2.0 λίτρων παραμένουν με τους 132 και 184 ίππους αντιστοίχως και το MX5 διατηρεί την άριστη παιχνιδιάρικη συμπεριφορά του. Καθόλου άσχημα!

Το αποτέλεσμα είναι σε κάθε περίπτωση πανέμορφο και όχι, δεν υπάρχει περιθώριο για αμφισβήτηση, καθώς το κλασικό δεν υπάγεται σε υποκειμενική κρίση. Για όσους προβάλουν ενστάσεις που έχουν να κάνουν με το ιερόσυλο του όλου εγχειρήματος, θα πούμε απλώς ότι το MX5 δεν είναι ένα αυτοκίνητο ξένο στην όλη φιλοσοφία των roadster. Αντιθέτως, ήταν ακριβώς αυτή η σχολή πάνω στην οποία πάτησε η Mazda για να το δημιουργήσει, πίσω στο μακρινό 1989.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.