Δεν ήταν… καλή ιδέα να περάσει από λιμνάζοντα νερά… (+video)

Η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E που ακολουθούσε πέρασε απροβλημάτιστα, ο οδηγός της "ανοιχτής" BMW Σειρά 1 σίγουρα το μετάνιωσε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW Σειρά 1

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε video από αυτή την τοποθεσία. Πολλοί οδηγοί μετά από βροχερές ημέρες περνούν γρήγορα σηκώνοντας το νερό. Μάλιστα, δεν έχουν λείψει και τα απρόοπτα, όπως η καταδίωξη μετά από βουτιά (μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ). Αυτή τη φορά, παρ’ όλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, τα λιμνάζοντα νερά ήταν πολλά και ο οδηγός μίας BMW Σειρά 1 Cabriolet μάλλον μετάνιωσε που θέλησε να τα διασχίσει.

Όπως θα δείτε στο video, μερικά μέτρα μετά την έξοδό του, το αυτοκίνητο έσβησε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ρυμούλκηση. Είναι πιθανό τα νερά να πέρασαν από το φίλτρο εισαγωγής και να δημιουργήθηκε πρόβλημα στον κινητήρα. Κάτι παρόμοιο συνέβη και στην Jaguar που ακολούθησε. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E πέρασε μέσα από τα νερά, πιθανώς με πολύ μικρότερη ταχύτητα, και συνέχισε απροβλημάτιστα.

Η συγκεκριμένη περιοχή ονομάζεται “Rufford Mill Ford” και βρίσκεται βόρεια της πόλης Νότιγχαμ, όπως μπορείτε να δείτε στην τοποθεσία του Google Maps πατώντας εδώ. Είναι ένας επαρχιακός δρόμος διπλής κατεύθυνσης, όπου λόγω της κλίσης παγιδεύονται νερά. Ο χώρος κατά μήκος του δρόμου μετατρέπεται συχνά σε εξέδρα, με τους θεατές να βλέπουν αρκετά αυτοκίνητα να εισέρχονται με υπερβολική ταχύτητα εκτοξεύοντας πίδακες νερού.

Η αστυνομία δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχος παρατηρητής, ειδικά όταν στην συγκεκριμένη χώρα υπάρχει νομοθετική ρύθμιση που προβλέπει πρόστιμο σε τέτοιες περιπτώσεις. Πιο συγκεκριμένα, όταν ο οδηγός περνά με μεγάλη ταχύτητα από λακκούβα με νερό, είναι εφικτό να τιμωρηθεί με πρόστιμο για επικίνδυνη οδήγηση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.