Βουτιά στο νερό και μετά… καταδίωξη! (+video)

Viral γίνονται τα videos από την συγκεκριμένη τοποθεσία! Πλέον, όμως, κάθε απότομη βουτιά αυτοκινήτου μετατρέπεται σε καταδίωξη από την αστυνομία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
βουτιά

Εδώ και αρκετούς μήνες, βλέπουμε στο διαδίκτυο αρκετά videos από αυτοκίνητα που κάνουν βουτιά στα λιμνάζοντα νερά ενός δρόμου. Πολλές φορές, το θέαμα είναι αρκετά εντυπωσιακό, με αποτέλεσμα πλέον να προσελκύει το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και της αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης: Έπνιξε το αυτοκίνητό της και έβγαζε selfie το κατόρθωμα…. (+video)

Η συγκεκριμένη περιοχή ονομάζεται “Rufford Mill Ford” και βρίσκεται βόρεια της πόλης Νότιγχαμ, όπως μπορείτε να δείτε στην τοποθεσία του Google Maps πατώντας εδώ. Είναι ένας επαρχιακός δρόμος διπλής κατεύθυνσης, όπου λόγω της κλίσης παγιδεύονται νερά. Ο χώρος κατά μήκος του δρόμου μετατρέπεται συχνά σε εξέδρα, με τους θεατές να βλέπουν αρκετά αυτοκίνητα να εισέρχονται με υπερβολική ταχύτητα εκτοξεύοντας πίδακες νερού.

Η αστυνομία δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχος παρατηρητής, ειδικά όταν στην συγκεκριμένη χώρα υπάρχει νομοθετική ρύθμιση που προβλέπει πρόστιμο σε τέτοιες περιπτώσεις. Πιο συγκεκριμένα, όταν ο οδηγός περνά με μεγάλη ταχύτητα από λακκούβα με νερό, είναι εφικτό να τιμωρηθεί με πρόστιμο για επικίνδυνη οδήγηση.

Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, σε αρκετές περιπτώσεις το περιπολικό βρίσκεται σταθμευμένο κοντά στο σημείο και μόλις περάσει κάποιο όχημα με μεγάλη ταχύτητα ξεκινά η καταδίωξη. Σε αρκετές περιπτώσεις, τα περάσματα ήταν άκρως επικίνδυνα, αφού με τέτοιες ταχύτητες είναι πιθανό ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο λόγω υδρολίσθησης. Εννοείται πως δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις που έχουν εμφανιστεί ζημιές σε αυτοκίνητα λόγω του νερού. Μάλιστα, κάποια αυτοκίνητα στο παρελθόν έχουν ακινητοποιηθεί μέσα στην “λιμνούλα” λόγω βλάβης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.