Διαδικτυακός χαμός για το νέο “κλειδί” της Ferrari!

Μόλις πριν λίγες ώρες η Ferrari παρουσίασε το νέο της καμάρι, το οποίο ονομάζεται Roma και το κλειδί της έχει προκαλέσει αντιδικίες στο διαδίκτυο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Ferrari ξεχωρίζει και όπως είναι λογικό πρέπει να ξεχωρίζει και το “κλειδί” της. Δεν μπορεί να είναι ένα κλειδί σαν όλα τα άλλα και αυτό το ξέρουν καλά οι Ιταλοί.

Πριν από λίγο λοιπόν είδαμε το νέο μοντέλο της ιταλικής μάρκας, την Ferrari Roma για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Αυτό που δεν είχαμε δει ήταν το κλειδί της, το οποίο χάρη στον λογαριασμό στο Twitter Jack Rix, το είδαμε και αυτό. Αυτή όμως ήταν και η αφορμή για πολλά και ποικίλα σχόλια. Και αυτό γιατί πολλοί είναι αυτοί που βρίσκουν το κλειδί κιτς.


Κάποιοι λένε πως είναι σαν “φθηνός αναπτήρας” αγορασμένος από κάποιον πάγκο σε παζάρι, άλλοι λένε πως είναι σαν να έβγαλες το σήμα του αυτοκινήτου και άλλοι το παρομοιάζουν με κακής ποιότητας μπρελόκ κλειδιών.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Roma φτιάχτηκε εμπνευσμένη από την δεκαετία του ’50 και του ’60 και το Lifestyle στην Ρώμη εκείνης της εποχής, όπως λέει η ίδια η μάρκα. Κάτι που ενδεχομένως δικαιολογεί και τον σχεδιασμό του κλειδιού του αυτοκινήτου.

Το σίγουρο είναι πως ότι και να πούμε για το κλειδί της Ferrari Roma πολύ θα θέλαμε να το έχουμε στην τσέπη μας…

Εσάς πως σας φαίνεται το νέο κλειδί της Ferrari για τη Roma; Μπείτε στην σελίδα μας στο facebook και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια του συγκεκριμένου θέματος. 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]