Διακοπή ρεύματος από φυσικές καταστροφές; Τα ηλεκτρικά Nissan πηγή ενέργειας σε έκτακτη ανάγκη

Το πρόγραμμα Blue Switch χρησιμοποιεί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για να αντιμετωπίσει τις φυσικές καταστροφές. Δείτε περισσότερα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Nissan Motor Co. Ltd. και η 4R Energy, έχουν τιμηθεί από την Ιαπωνική Ένωση Ανθεκτικότητας, για τις προσπάθειές τους στην προώθηση της ηλεκτροκίνησης, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ηλεκτρικών αυτοκινήτων ως πηγών ενέργειας έκτακτης ανάγκης, κατά τη διάρκεια φυσικών καταστροφών.

Οι δύο εταιρείες έλαβαν το Βραβείο «Καλύτερης Ανθεκτικότητας» στην κατηγορία των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας, στο πλαίσιο των Ιαπωνικών Βραβείων Ανθεκτικότητας του 2020.

Το βραβείο αναγνωρίζει το πρόγραμμα Blue Switch που ξεκίνησε από τη Nissan το Μάιο του 2018. Το πρόγραμμα προωθεί τη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων για την αντιμετώπιση ζητημάτων που σχετίζονται με την πρόληψη καταστροφών, τη διαχείριση της ενέργειας, την κλιματική αλλαγή, τον τουρισμό και την υπογεννητικότητα. Τα τελευταία δύο χρόνια, περισσότερα από 8 εκατομμύρια νοικοκυριά στην Ιαπωνία αντιμετώπισαν διακοπές ηλεκτρικής ενέργειας, λόγω φυσικών καταστροφών.


Η Nissan συνάπτει συμφωνίες με τοπικές κυβερνήσεις και εταιρείες σχετικά με τη χρήση των EVs, κατά τη διάρκεια και μετά από φυσικές καταστροφές. Οι συμφωνίες καθιστούν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα διαθέσιμα για τις τοπικές κοινότητες και τους πολίτες, προκειμένου να τα χρησιμοποιούν ως πηγές ενέργειας σε καταφύγια και εγκαταστάσεις κοινωνικής πρόνοιας, σε περίπτωση διακοπών που προκαλούνται από φυσικές καταστροφές. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τα οχήματα που ανήκουν στις τοπικές κυβερνήσεις καθώς και εκείνα που χρησιμοποιούνται για υπηρεσίες κοινής χρήσης αυτοκινήτων και για test drives, σε αντιπροσώπους της Nissan.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]