Διακριτικές βελτιώσεις από τη Novitec για την Ferrari 296 GTB (+video)

H πρώτη υβριδική Ferrari ευρείας παραγωγής είναι η 296 GTB, η οποία αποτελεί ένα ακόμη μοντέλο της ιταλικής εταιρείας που δέχεται τις περιποιήσεις της γερμανικής Novitec.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Novitec Ferrari 296 GTB 2023

Αν μη τι άλλο, η Ferrari 296 GTB (Gran Turismo Berlinetta) είναι το supercar που σηματοδότησε την έναρξη της νέας υβριδικής εποχής για την ιταλική εταιρεία συνδυάζοντας τις εντυπωσιακές επιδόσεις με χαμηλότερους εκπεμπόμενους ρύπους.

Διαβάστε επίσης: Μπορεί η Lamborghini Huracan να γίνει ακόμη πιο hardcore; Η Novitec λέει… ναι (+video)

Τώρα έρχεται η γνωστή γερμανική εταιρεία βελτιώσεων Novitec για να αυξήσει ακόμη περισσότερο την απόδοση της υβριδικής Ferrari, προσφέροντας παράλληλα βελτιώσεις και για την δυναμική της συμπεριφορά.


Για την Ferrari 296 GTB η γερμανική εταιρεία προσφέρει πλέον νέα συστήματα εξαγωγής αλλά και εισαγωγής για τους υπερσυμπιεστές του πανίσχυρο V6 κινητήρα της ιταλικής εταιρείας, τα οποία βελτιώνουν συνολικά την “αναπνοή” του.

Διαβάστε επίσης – Novitec Ferrari Roma: Με τις διακριτικές επεμβάσεις των Γερμανών

Σύμφωνα με την γερμανική εταιρεία βελτιώσεων οι νέες προτάσεις της ανεβάζουν ακόμη υψηλοτέρα την ισχύ του θερμικού κινητήρα με αποτέλεσμα η συνολική ισχύς του συστήματος να φτάνει πλέον στους 868 ίππους, 38 ίππους περισσότερους σε σχέση με την εργοστασιακή “μορφή” του.

Η Novitec παρουσίασε επίσης και τις ζάντες που διαθέτει αποκλειστικά για το supercar από το Maranello τις οποίες και εξέλιξε σε συνεργασία με τη Vossen και είναι διαθέσιμες σε διαστάσεις 21 και 22 ιντσών. Οι Γερμανοί φρόντισαν επίσης και για την βελτίωση της ανάρτησης του 296 GTB δίνοντας στους ενδιαφερόμενους την επιλογή για διαφορετικής σκληρότητας ελατήρια.

Διαθέσιμο είναι επίσης και ένα κιτ ανύψωσης του εμπρός μέρους, το οποίο το επιτρέπει να ανασηκώνεται κατά 40 χλστ. ώστε το ρύγχος της Ferrari να μπορεί να αποφεύγει με ευκολία ψηλά σαμαράκια και να ανεβαίνει και να κατεβαίνει σε ράμπες με μεγάλη κλίση χωρίς πρόβλημα.

Στη σχετική τους ανακοίνωση οι Γερμανοί αναφέρουν ότι αυτές δεν θα είναι οι μοναδικές προτάσεις βελτίωσης που θα διαθέσουν για το υβριδικό coupe της Ferrari. Ήδη εργάζονται πάνω σε ένα αεροδυναμικό κιτ, το οποίο και θα παρουσιάσουν στο κοινό σε δεύτερο χρόνο και λογικά δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προχωρήσουν από τώρα και στην εξατομίκευση της καμπίνας της 296 GTB.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.