Διαπρεπείς Έλληνες: Χρήστος Φιωτάκης

Ένας από τους ανθρώπους που φροντίζουν για τη φυσική κατάσταση κορυφαίων οδηγών του πλανήτη είναι Έλληνας, εκπροσωπώντας εμμέσως τη χώρα μας στην υψηλότερη βαθμίδα του παγκόσμιου motorsport.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός είναι απαιτητικός, οπότε οι οδηγοί πρέπει να διαθέτουν άψογη τεχνική και κορυφαία φυσική κατάσταση, για την οποία φροντίζουν ειδικοί γυμναστές. Ο συμπατριώτης μας Χρήστος Φιωτάκης,  εκ των κορυφαίων Sports Performance Specialists.  Συνεργάζεται με οδηγούς παγκοσμίου φήμης όπως οι Felipe Massa, Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen και Charles Leclerc, είναι ο προσωπικός γυμναστής της Πριγκίπισσας το Μονακό, Charlene και εσχάτως, του Στέφανου Τσιτσιπά! Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα…

Εν ώρα προπόνησης με τον Felipe Massa

Η γυμναστική μπήκε νωρίς στη ζωή μου, λόγω πρωταθλητισμού στο στίβο (100 μέτρα). Πήρα υποτροφία για το UCLA στις Η.Π.Α., όπου σπούδασα Sports Science και Sports Psychology. Αφού επέστρεψα, αγωνίστηκα σε Ελλάδα, Αγγλία και Γαλλία ως επαγγελματίας στο αγγλικό ράγκμπι, ενώ υπήρξα αρχηγός και είμαι πρώτος σκόρερ της Εθνικής Ελλάδος. Ο αθλητισμός ήταν πάντα σημαντικός για εμένα, αφού ακόμη και σήμερα συμμετέχω σε αγώνες στίβου για άτομα ηλικίας 35-40 ετών.

Συνεχίζω να αθλούμαι εντατικά γιατί θεωρώ ότι για να μπορέσεις να δώσεις στους άλλους, πρέπει πρώτα να διατηρείσαι σε καλή φυσική κατάσταση και γενικά, να επιδιώκεις τη βελτίωση σε ότι κάνεις. Ακόμη,  είναι σημαντικό για έναν γυμναστή να αποτελεί role model για τους αθλητές του.


Τα πρώτα μου βήματα στον χώρο έγιναν ενώ βρισκόμουν στην τελευταία μου ομάδα ράγκμπι στη Νίκαια της Γαλλίας και κάποιοι μεγάλοι χορηγοί με βάση το Μονακό, μου ζήτησαν να αναλάβω το physical και mental coaching  των εργαζόμενων στην εταιρεία τους. Όταν αποφάσισα να σταματήσω το rugby, ξεκίνησα το personal  training στο Μονακό και απέκτησα ένα καλό πελατολόγιο, με βάση τη σωστή δουλειά και το δυνατό βιογραφικό, καθώς ήμουν πρώην αθλητής.

Με τους αστέρες του WRC, Thierry Neuville και Andreas Mikkelsen

Η συνέχεια με έφερε στο motorsport, αν και δεν είχα στενή σχέση με αυτό. Όταν μου ζητήθηκε να γυμνάσω τον Felipe Massa, με βοήθησαν οι σπουδές μου, δηλαδή Sports Science και Sports Performance μαζί με αθλητική ψυχολογία. Με ενδιαφέρουν οι αθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, διότι χρειάζονται προπόνηση υψηλής έντασης που σχετίζεται με μυϊκή συναρμογή, καθώς στους αγώνες κάνουν κινήσεις πολλαπλών συνδυασμών και αυτό είναι απαιτητικό σωματικά και πνευματικά.

Ο Χρήστος Φιωτάκης είναι ενεργό μέλος του Ιδρύματος της Πριγκίπισσας του Μονακό, Charlene

Όταν πήρα το ρίσκο να φύγω για το εξωτερικό, κάποιοι μου έλεγαν πως είμαι τρελός. Όμως ήξερα ότι αυτό που έχω σπουδάσει, δε μπορούσα να το κάνω σωστά εδώ. Δεν ήξερα ότι θα μπω στο motorsport, όμως ήθελα να εξελίξω αυτό που κάνω.

Η προπόνηση των οδηγών πίστας είναι διαφορετική από των οδηγών ράλλυ. Για εμένα ο καλύτερος αθλητής είναι αναλογικά ο Felipe (Massa), καθώς αν και 36 ετών, βελτιώνεται διαρκώς και έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση. Οι Neuville και Mikkelsen  είναι πιο δυνατοί και fit από το Massa, αφού κάνουν γυμναστική και επειδή τους αρέσει, όχι μόνο επαγγελματικά. Ο Leclerc είναι ακόμη 18 ετών και δε θέλω να τον πιέζω, όμως θεωρώ πως σύντομα θα είναι πολύ δυνατός!

 Who is who: Ο Χρήστος Φιωτάκης γεννήθηκε το 1980 στα Χανιά Κρήτης και κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά του στο Μονακό.  Σπούδασε Sports Science και Sports Psychology στο Πανεπιστήμιο UCLA στην Καλιφόρνια, ενώ είναι επαγγελματίας Sport Performance Specialist από το 2004. Είναι προσωπικός γυμναστής της Πριγκίπισσας του Μονακό, Charlene. Επίσης, συνεργάζεται με κορυφαίους οδηγούς πίστας όπως οι Felipe Massa, Charles Leclerc, Jerome D’ Ambrossio και Lucas Di Grassi, με τους αστέρες του WRC, Thierry Neuville και Andreas Mikkelsen και εσχάτως, με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά!

Η σειρά συνεντεύξεων “Διαπρεπείς Έλληνες” είναι αφιερωμένη σε συμπατριώτες μας οι οποίοι διακρίνονται στον τομέα τους στο εξωτερικό, τιμώντας με αυτό τον τρόπο και τη χώρα μας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.