Διαθέσιμες οι νέες BMW Σειρά 4 Coupe και Cabrio (+τιμές)

Η ανανεωμένη BMW Σειρά 4 παρουσιάζεται πιο ολοκληρωμένη από ποτέ με τις αισθητικές αλλαγές που δέχτηκε να συνοδεύονται και από τεχνολογικές βελτιώσεις.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέα BMW Σειρά 4 Coupe και Cabrio. Τιμές στην Ελλάδα

Νέα εξωτερικά χρώματα και ζάντες ελαφρού κράματος, ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και στα δύο άκρα και τα προαιρετικά πλέον πίσω φώτα Laserlight σηματοδοτούν τις τελευταίες αλλαγές στην BMW 4 Coupe, αλλαγές που αφορούν φυσικά και την ανοιχτή έκδοση του μοντέλο των Βαυαρών.

Διαβάστε επίσης: Το BMW Group είναι πιο “καθαρό” από ποτέ με ιστορικό ρεκόρ το 2023

Μέσα στην καμπίνα των σπορ δίθυρων μοντέλων, την προσοχή προσελκύουν άμεσα τα νέα χαρακτηριστικά όπως η ανανεωμένη σχεδίαση του τιμονιού και του πίνακα οργάνων, οι επενδύσεις των καθισμάτων, τα στοιχεία εσωτερικής διακόσμησης και η προαιρετική χρήση γυαλιού CraftedClarity σε επιλεγμένα χειριστήρια.


Στάνταρ είναι επίσης το σπορ δερμάτινο τιμόνι νέας σχεδίασης με πολυγωνική στεφάνη, δύο ακτίνες και φωτιζόμενα πλήκτρα πολλαπλών λειτουργιών, ενώ στάνταρ είναι κα τα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων.

Διαβάστε επίσης: Η κορυφαία BMW Z4 και σε έκδοση με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

Παράλληλα με την εισαγωγή του νέου iDrive με QuickSelect στον βασικό εξοπλισμό, οι πελάτες μπορούν τώρα να προσθέσουν προαιρετικά τη λειτουργία επαυξημένης θέασης στο σύστημα πλοήγησης Maps της νέας Σειράς 4.

Η γκάμα των κινητήριων συνόλων της νέας Σειράς 4 περιλαμβάνει ισχυρούς και αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel με τεχνολογία TwinPower Turbo και υποστήριξη από ήπιο υβριδικό σύστημα 48V σε όλες σχεδόν τις εκδόσεις. Όλα τα μοτέρ συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic Sport.

Οι εν σειρά εξακύλινδροι κινητήρες βρίσκονται κάτω από το καπό των εκδόσεων M Performance (διαβάστε περισσότερα εδώ), καθώς και στις νέες 430d xDrive Coupe και BMW 430d Cabrio, των οποίων ο πετρελαιοκινητήρας έχει απόδοση 286 ίππων.

Η γκάμα περιλαμβάνει επίσης δύο τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης 184 και 245 ίππων αντίστοιχα και έναν τετρακύλινδρο diesel 190 ίππων. Η ισχύς του κινητήρα μεταφέρεται στο δρόμο είτε μέσω της κλασικής πίσω κίνησης είτε μέσω του συστήματος τετρακίνησης xDrive.

Αναφορικά με τα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οι ανανεωμένες coupe και cabrio της Σειράς 4 φέρουν στάνταρ σύστημα προειδοποίησης εμπρόσθιας σύγκρουσης με παρέμβαση στα φρένα, cruise control με λειτουργία πέδησης, Speed Limit Info με ένδειξη απαγόρευσης προσπέρασης, χειροκίνητο Speed Limit Assist και Lane Departure Warning με επιστροφή στη λωρίδα κυκλοφορίας.

Στάνταρ είναι επίσης οι αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω, η κάμερα οπισθοπορείας αλλά και το σύστημα Parking Assistant, το οποίο επιτρέπει αυτοματοποιημένους ελιγμούς μέσα και έξω από χώρους στάθμευσης.

Στην ελληνική αγορά η BMW Σειρά 4 ως coupe έχει τιμή εκκίνησης τα 61.200 ευρώ έχοντας κάτω από το καπό της τον δίλιτρο turbodiesel των Βαυαρών με απόδοση που φτάνει τους 190 ίππους. Το συγκεκριμένο μοτέρ προσφέρει στο ανανεωμένο coupe της BMW 0-100 χλμ./ώρα σε 7,1 δευτερόλεπτα και κατανάλωση στον μικτό κύκλο 4,8-5,5 λτ./100 χλμ. κατά το πρότυπο WLTP.

Για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις της ανανεωμένης BMW 4 Coupe, οι τιμές ξεκινούν από τα 64.350 ευρώ με το δίλιτρο μοτέρ των 184 ίππων. Ο εν λόγω κινητήρας καταναλώνει στον μικτό κύκλο 6,3-7,1 λτ./100 χλμ. ενώ επιταχύνει το coupe από στάση έως και τα 100 χλμ./ώρα σε 7,5 δευτερόλεπτα.

Παράλληλα, η τιμή της BMW Σειρά 4 Cabrio ξεκινά από τα 70.300 ευρώ (420d) με τον διλιτρο turbo κινητήρα πετρελαίου του 190 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο Steptronic με τον συνδυασμό να επιτυγχάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 7,6 δευτερόλεπτα, ενώ η κατανάλωση στον μικρό κύκλο του WLTP βρίσκεται στα 5,2-5,8 λτ./100 χλμ.

Με το δίλιτρο μοτέρ βενζίνης των 184 ίππων (420i), η Cabrio 4άρα είναι διαθέσιμη με τιμή εκκίνησης τα 74.000 ευρώ. Με αυτόν τον κινητήρα η διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 8,2 δευτερόλεπτα, ενω η κατανάλωση βρίσκεται στα 6,7-7,4 λτ./100 χλμ.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές και των υπόλοιπων εκδόσεων των ανανεωμένων BMW 4 Coupe και Cabrio μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.