Διευθύνων Σύμβουλος Ferrari: Αυτόνομη οδήγηση; Όχι ευχαριστούμε!

"Ferrari" και "αυτόνομη οδήγηση" είναι δύο έννοιες που δεν χωρούν στην ίδια πρόταση και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrari το ξεκαθάρισε!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
αυτόνομη οδήγηση

Υπάρχει άνθρωπος που θα αγόραζε μία Ferrari και δεν θα ήθελε να την οδηγεί. Σίγουρα όχι και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrari, Benedetto Vigna, το ξεκαθάρισε με τον πιο εμφανή τρόπο.

Σίγουρα η αυτόνομη οδήγηση, όπως και κάθε τεχνολογία, θα κάνει την ζωή μας πιο ποιοτική σε συνθήκες κίνησης και στις αστικές μετακινήσεις. Τα μοντέλα της Ferrari, όμως, δεν είναι κατασκευασμένα για να μεταφέρουν τους επιβάτες από το σημείο Α στο σημείο Β. Δημιουργούνται για να προσφέρουν οδηγικές συγκινήσεις… και οδηγική συγκίνηση πίσω από ένα supercar που κινείται μόνο του, δεν υπάρχει.

Ο Benedetto Vigna βρέθηκε στην εκδήλωση των Financial Times με τίτλο “Future of the Car Summit” και ρωτήθηκε σχετικά με την σχέση της Ferrari με την αυτόνομη οδήγηση. “Στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου, υπάρχουν τέσσερα είδη λογισμικού. Υπάρχει λογισμικό απόδοσης, υπάρχει λογισμικό άνεσης, υπάρχει λογισμικό infotainment και υπάρχει λογισμικό αυτόνομης οδήγησης. Το τελευταίο δεν μας νοιάζει καθόλου στην Ferrari”, ανέφερε χαρακτηριστικά.


“Κανένας πελάτης δεν πρόκειται να ξοδέψει χρήματα για αγορά μίας Ferrari που δεν θα προσφέρει απόλαυση οδήγησης” συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Διευθύνων Σύμβουλος της ιταλικής εταιρείας… και σίγουρα οι περισσότεροι θα συμφωνήσουμε μαζί του!

Πηγή: fortune.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.