Δημοφιλές SUV τώρα με πιο πλούσιο εξοπλισμό και μεγάλο όφελος αγοράς

Σημαντική αναβάθμιση των επιπέδων εξοπλισμού για ένα δημοφιλές μοντέλο της SUV κατηγορίας. Δείτε πιο αναλυτικά τι άλλαξε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel Mokka

Σε σημαντική ανανέωση της γκάμας του Mokka προχώρησε η Opel Hellas. Η Ελληνική αντιπροσωπεία, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, κάνει το δημοφιλές SUV ακόμα πιο ελκυστικό για τους υποψήφιους πελάτες, προχωρώντας σε σημαντική αναβάθμιση των επιπέδων εξοπλισμού όλων των εκδόσεων.

Με στάνταρ ζάντες 17 ιντσών
Συγκεκριμένα, η αρχική έκδοση Edition αποκτά πλέον στον στάνταρ εξοπλισμό ζάντες αλουμινίου 17’’, ταπετσαρία με ύφασμα και δερματίνη, κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός με θύρα USB και ποτηροθήκη, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω και κάμερα οπισθοπορείας. Αντίστοιχα, η νέα έκδοση Edition Plus (πρώην Elegance) θα φέρει πλέον στον βασικό εξοπλισμό Adaptive Cruise Control, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και θερμαινόμενο τιμόνι, διπλό πάτωμα χώρου φόρτωσης, είσοδο και εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί, μαύρη οροφή και φιμέ πίσω κρύσταλλα.

Η πολυτελής έκδοση GS αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο, αφού θα διαθέτει ζάντες αλουμινίου 18’’, προβολείς IntelliLux® LED Matrix, είσοδο και εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και θερμαινόμενο τιμόνι. Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι για τις εκδόσεις Edition και Edition Plus, οι οποίες αποτελούν τις πιο εμπορικές εκδόσεις, οι προτεινόμενες λιανικές τιμές παραμένουν αμετάβλητες, παρά τη σημαντική αναβάθμιση του εξοπλισμού.


Ηλεκτρική έκδοση με μεγαλύτερη αυτονομία
Σημαντική είναι η αναβάθμιση και για το Opel Mokka Electric, το οποίο γίνεται ακόμα πιο ισχυρό, πιο αποδοτικό και πιο ελκυστικό. Η νέα έκδοση, με μπαταρία 54kWh που προστίθεται στην γκάμα, προσφέρει “ηλεκτρική” οδηγική απόλαυση και αυτονομία έως 407 km. Με απόδοση 115 kW/156 hp και μέγιστη ροπή 260 Nm, άμεσα διαθέσιμη με το πρώτο άγγιγμα του γκαζιού, το Mokka Electric εξασφαλίζει γρήγορη εκκίνηση από στάση και επιτάχυνση 0-100 km/h σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 150 km/h.

Opel Mokka-e

Το SUV της Opel συμμετέχει στο Πρόγραμμα “Απόσυρσης & Ανταλλαγής” που προσφέρει αυτή την περίοδο η Opel Hellas. Μέσω του προγράμματος αυτού, οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποσύρουν ή να ανταλλάξουν το παλιό, ενεργοβόρο αυτοκίνητό τους, οποιασδήποτε μάρκας, με το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς, προκειμένου να αποκτήσουν ένα ολοκαίνουργιο Mokka, με πιο “καθαρούς” κινητήρες, εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και τεχνολογικές καινοτομίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το αναβαθμισμένο Mokka στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel, καθώς και στο οpel.gr.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.