Δημοπρασία ΟΔΔΥ στην Πάτρα: Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από 300 ευρώ

Νέα δημοπρασία οχημάτων ανακοίνωσε ο ΟΔΔΥ μέσω διακήρυξής του. Η δημοπρασία θα γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα και θα περιλαμβάνει αυτοκίνητα από 300 ευρώ.

Βρείτε μας στο

Στις 25 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ στην αποθήκη του Τελωνείου Πατρών, Κτίριο Λιμένα Γούναρη 1 Πάτρα, θα γίνει προφορική πλειοδοτική δημοπρασία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η νέα διακήρυξη του ΟΔΔΥ, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά μαζί με τα αυτοκίνητα προς δημοπράτηση.

Η λίστα των αυτοκινήτων είναι μεγάλη, καθώς περιλαμβάνει 78 αυτοκίνητα με τιμές που ξεκινούν από τα 300 ευρώ και φτάνουν στα 15.000 ευρώ. (Δείτε εδώ αναλυτικά τη λίστα με τα αυτοκίνητα προς δημοπράτηση).

Αξίζει να αναφέρουμε πως στις τιμές που θα δείτε στην σχετική λίστα συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Οι προσφορές για να γίνουν δεκτές θα πρέπει να απέχουν από την τιμή εκκίνησης τουλάχιστον 50 ευρώ, ενώ η εγγύηση συμμετοχής στην δημοπρασία είναι στα 300 ευρώ. Το 20% της τιμής κατακύρωσης (προκαταβολή) καταβάλλεται αμέσως μόλις τελειώσει η πλειοδοσία για κάθε όχημα, ενώ υπάρχει έκπτωση 30% στο σύνολο της προσφερόμενης τιμής αν η πληρωμή γίνει τοις μετρητοίς.