Δημοπρατείται Lancia Delta Integrale με άρωμα… WRC (+video)

Θυμίζει Delta του WRC, αλλά διατηρεί κανονικά την άδεια κυκλοφορίας της και η τιμή της είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Μία διαφορετική Lancia Delta Integrale!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lancia Delta Integrale

Μπορεί τις περισσότερες φορές να συναντάμε σε οίκους δημοπρασιών αυτοκίνητα που βρίσκονται σε απόλυτα εργοστασιακή κατάσταση και να έχουν διανύσει ελάχιστα χιλιόμετρα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο λόγος για την εικονιζόμενη Lancia Delta Integrale που μοιάζει να είναι βγαλμένη από τις ειδικές διαδρομές του WRC.

Διαβάστε επίσης: Η Lancia Delta Integrale που δεν πέρασε ποτέ στην παραγωγή

Ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης Ιταλίδας προτίμησε να δώσει έναν πιο αγωνιστικό χαρακτήρα στο αυτοκίνητο, επιλέγοντας τα χρώματα της Martini Racing για το αμάξωμα. Επιπλέον, έχει τοποθετήσει στο εμπρός τμήμα τέσσερις προβολείς και την θέση των εργοστασιακών ζαντών έχουν πάρει οι λευκές OZ Racing. Λιγότερες αλλαγές έχουν γίνει στο εσωτερικό, όπου τοποθετήθηκε ένα ηχοσύστημα της Alpine.

Αναφορικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου, οι εικόνες δείχνουν ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και στην αγγελία αναφέρεται πως έχει διανύσει 61.499 μίλια, δηλαδή 98.973 χλμ. Επίσης, ο κάτοχος δηλώνει ότι δεν υπάρχουν σημαντικές φθορές σε μηχανικά και ηλεκτρολογικά μέρη.

Περνάμε στα μηχανικά μέρη, όπου δεν έχει γίνει αναφορά σε κάποια βελτίωση, με αποτέλεσμα το ιταλικό μοντέλο να είναι πλήρως εργοστασιακό. Αυτό σημαίνει ότι κάτω από το καπό βρίσκεται ένας δίλιτρος, τετρακύλινδρος κινητήρας, ο οποίος φέρει turbo της Garrett. Η ισχύς αγγίζει τους 200 ίππους και η ροπή τα 300 Nm, ενώ η κίνηση περνά ασφαλώς στους τέσσερις τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου πέντε σχέσεων.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία από την ιστοσελίδα “Collecting Cars”. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις η τιμή ανέρχεται στα 45.000 δολάρια (39.760 ευρώ) και απομένουν τρεις ημέρες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.