Δήμος Αθηναίων: Το “δώρο Χριστουγέννων” και η μοναδική εξαίρεση!

Ο Δήμος Αθηναίων δείχνει την πρόθεσή του να διευκολύνει τις χριστουγεννιάτικες μετακινήσεις των παραβατών. Για μία παράβαση όμως υπάρχει μηδενική επιείκεια!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Δήμος Αθηναίων

Από σήμερα, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Αθηναίων δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς να παραλάβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους, οι οποίες είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία ώστε οι κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 09.00 το πρωί έως τις 15.00 το απόγευμα.

Η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων ξεκαθαρίζει ότι υπάρχει μόνο μία εξαίρεση. Δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπες ΑμεΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και σε περιπτώσεις για τις οποίες έχουν εκδοθεί σχετικές αποφάσεις από δικαστικές αρχές.


Πηγή: cityofathens.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.