Διπλό τροχαίο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα – Το video που “διχάζει” σχετικά με την διήθηση

Αλλάζει λωρίδα και συγκρούεται με μοτοσυκλέτα, μετά ανοίγει την πόρτα και ρίχνει στο έδαφος ακόμα μία. Άσχημη μέρα για τον οδηγό της Porsche Macan...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τροχαίο

Ένα video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και “διχάζει” τους θεατές μας έρχεται από την Σιγκαπούρη. Πάμε να δούμε πως ο οδηγός της Porsche Macan ενεπλάκη σε δύο τροχαία ατυχήματα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Σίγουρα μία από τις πιο άτυχες ημέρες της ζωής του!

Αρχικά, βλέπουμε τον οδηγό του γερμανικού SUV να προσπαθεί να αλλάξει λωρίδα. Χρησιμοποίησε το φλας, ωστόσο δεν είδε ποτέ την μοτοσυκλέτα, ο οδηγός της οποίας κινούνταν επάνω στην διαχωριστική λωρίδα κάνοντας την λεγόμενη “διήθηση” (διαβάστε εδώ αναλυτικά). Συγκρούεται με μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα.

Στη συνέχεια, σταματά πίσω από το δίκυκλο, ανάβει αλάρμ και επιχειρεί να κατεβεί από το όχημα (θέση οδηγού στα δεξιά στην Σιγκαπούρη). Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, ενεπλάκη σε δεύτερο τροχαίο, μιας και ανοίγοντας απρόσεκτα την πόρτα… “καρφώνεται” επάνω της μοτοσυκλέτα της οποίας ο οδηγός επίσης εκτελούσε “διήθηση”.


Αποτέλεσμα του διπλού τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο “Ayer Rajah Expressway” της Σιγκαπούρης στις 28 Νοεμβρίου ήταν ο τραυματισμός των τριών ατόμων που επέβαιναν στα δίκυκλα. Ευτυχώς κανένας δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Σίγουρα ο οδηγός φέρει ευθύνη που δεν έλεγξε τους καθρέφτες του, τόσο στην αλλαγή λωρίδας, όσο και πριν ανοίξει την πόρτα. Από την άλλη, έντονη αντιπαράθεση γίνεται και για την πρακτική των μοτοσυκλετών, οι οποίοι και στις δύο περιπτώσεις εκτελούσαν διήθηση. Ειδικά στην δεύτερη, ο αναβάτης θα έπρεπε να είχε αντιληφθεί τα αλάρμ της Porsche και να μειώσει ταχύτητα.

Πριν δείτε το video, να αναφέρουμε ότι σε πολλές χώρες η διήθηση είναι νόμιμη κάτω από προϋποθέσεις (όπως για παράδειγμα όταν η ταχύτητα των αυτοκινήτων είναι χαμηλότερη από τα 50 χλμ./ώρα).

Πηγή: straitstimes.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.