Δείτε Live το νέο 12ο επεισόδιο του TractioN!

Στο 12ο επεισόδιο του TractioN αυτή την Κυριακή στις 14:10 στο Star Channel, στη θέση του οδηγού του πανέμορφου Peugeot 208 η επίσης πανέμορφη Τζώρτζια!

Βρείτε μας στο

Το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού TractioN θα προβληθεί αυτή την Κυριακή στις 23 Φεβρουαρίου στις 14:10 από το Star Channel, ενώ μπορείτε να το δείτε και Live εδώ, την ίδια ημέρα και ώρα.

Στο δωδέκατο επεισόδιο της φετινής σεζόν του θρυλικού TractioN, το ολοκαίνουργιο Peugeot 208 φιλοξενεί τον Κώστα Στεφανή και την Τζώρτζια Γεωργίου, το πανέμορφο κορίτσι από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής
Mercedes e-Vito: Ο Μάνος, o Θανάσης και η Ινώ, αναλύουν με διαφορετικό τρόπο τις δυνατότητες του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου, επαγγελματικού μοντέλου της Mercedes με ωφέλιμο φορτίο σχεδόν ενός τόνου.
VW T-Cross: Σύμφωνα με το πείραμα της VW με τους παίκτες χόκεϊ της ομάδας Grizzlys Wolfsburg, οι χώροι του T-Cross είναι μεγαλύτεροι από ότι δείχνουν. Το TractionN, με τον δικό του δίμετρο συντάκτη, το δοκιμάζει στην πράξη και πιστοποιεί του λόγου το αληθές!
Avis: Πως μπορεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της μίσθωσης να επηρεάσει την ελληνική αγορά αυτοκινήτου; Ο διευθύνων σύμβουλος της Avis, Ανδρέας Ταπραντζής, μας δίνει τις απαντήσεις.

Δείτε πιο κάτω το επίσημο trailer του δωδέκατου επεισοδίου του θρυλικού TractioN.