Δοκιμές πρόσκρουσης σε τρία “Made in China” ηλεκτρικά – Δείτε πως τα πήγαν! (+videos)

Τρία αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα με καταγωγή από την Κίνα πέρασαν από τις δοκιμές του οργανισμού Euro NCAP. Δείτε τις βαθμολογίες και τα αντίστοιχα videos...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στη δημοσίευση τριών αναφορών σχετικά με πρόσφατες δοκιμές πρόσκρουσης προχώρησε ο οργανισμός Euro NCAP. Αυτή τη φορά, ελέγχθηκε η ασφάλεια που προσφέρουν τρία νέα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα με καταγωγή από την Κίνα τα οποία προσφέρονται πλέον στην ευρωπαϊκή αγορά. Πάμε να δούμε τις βαθμολογίες, αλλά και τα σχετικά videos.

Ξεκινάμε από το νέο XPENG P7, το μεγάλο οικογενειακό μοντέλο που ζυγίζει 2.020 κιλά. Το κινέζικο μοντέλο κατάφερε να βαθμολογηθεί με πέντε αστέρια από τον οργανισμό. Ακολουθεί η αναλυτική επίδοσή του:
Προστασία ενηλίκων – 87%
Προστασία παιδιών – 81%
Προστασία πεζών – 81%
Συστήματα ασφαλείας – 78%


Συνεχίζουμε με το BYD DOLPHIN, ένα μικρό οικογενειακό που ζυγίζει 1.658 κιλά. Το συγκεκριμένο μοντέλο ολοκλήρωσε την διαδικασία κατακτώντας επίσης πέντε αστέρια. Ακολουθεί η αναλυτική επίδοσή του:
Προστασία ενηλίκων – 89%
Προστασία παιδιών – 87%
Προστασία πεζών – 85%
Συστήματα ασφαλείας – 79%

Το τρίτο και τελευταίο κινεζικό μοντέλο που πέρασε από τις δοκιμές του Euro NCAP είναι το BYD SEAL. Το μεγάλο οικογενειακό με fastback σχεδίαση αμαξώματος ζυγίζει 2.091 κιλά και επίσης βαθμολογήθηκε με πέντε αστέρια. Πιο αναλυτικά έχουμε:
Προστασία ενηλίκων – 89%
Προστασία παιδιών – 87%
Προστασία πεζών – 82%
Συστήματα ασφαλείας – 76%

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.