Δωρεάν service και όφελος έως 4.500 ευρώ για τα μοντέλα της Mitsubishi

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Mitsubishi ανακοίνωσε την προωθητική ενέργεια Diamond Bonus Deals που κάνει πιο ελκυστική την απόκτηση ενός μοντέλου των Ιαπώνων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mitsubishi Diamond Bonus Deals 2024

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ελληνικής αντιπροσωπείας το νέο προωθητικό πρόγραμμα Diamond Bonus Deals προσφέρει σημαντικά προνόμια στην αγορά ενός καινούργιου Mitsubishi με το συνολικό όφελος να φτάνει έως και 4.500 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση.

Διαβάστε επίσης: Συμμαχία Mitsubishi και Nissan για τη μελλοντική κινητικότητα

Ειδικότερα, με το ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία περιλαμβάνει ελάχιστη προκαταβολή 40%, σταθερή μηνιαία δόση, επιτόκιο 2,9% και περίοδο αποπληρωμής από 12 έως και 60 μήνες.


Mitsubishi ASX

Παράλληλα, η προωθητική ενέργεια περιλαμβάνει δωρεάν service και καλύπτει το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών της περιοδικής συντήρησης ενός καινούργιου μοντέλου, στο ελληνικό δίκτυο επίσημων επισκευαστών Mitsubishi για τα πέντε πρώτα χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Τα… αξέχαστα ιαπωνικά αυτοκίνητα!

Επίσης, η Mitsubishi στην Ελλάδα προσφέρει σε όλα τα νέα της μοντέλα το “Service Commitment”, ένα ολοκληρωμένο πακέτο εγγύησης και οδικής βοήθειας χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Το “πακέτο” της ελληνικής αντιπροσωπείας αποτελείται από 5 χρόνια (ή 100.000 χλμ. εργοστασιακή εγγύηση, 8 χρόνια ( ή 160.000 χλμ.) εγγύηση μπαταρίας υψηλής τάσης, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση στα γνήσια αξεσουάρ Mitsubishi αλλά και 5 χρόνια οδική βοήθεια, μαζί με δωρεάν έλεγχο κατάστασης του αυτοκινήτου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο προωθητικό πρόγραμμα Diamond Bonus Deals μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Mitsubishi.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.