Δύσκολο για τις αυτοκινητοβιομηχανίες το 2020

Ο Κώστας Στεφανής μας αναλύει γιατί το 2020 προμηνύεται μια δύσκολη χρονιά για την αυτοκινητοβιομηχανία. Ας διαβάσουμε το άρθρο του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ταξινομήσεις

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από τον ερχομό του νέου χρόνου και συνήθως, όλοι τον περιμένουμε με λαχτάρα και ελπίδα πως κάτι καινούργιο θα φέρει ή τουλάχιστον, θα είναι καλύτερος από τον απερχόμενο.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τις αυτοκινητοβιομηχανίες, αφού, το 2020, ο μέσος όρος καυσαερίων που θα πρέπει να αποβάλλουν στην ατμόσφαιρα τα πωληθέντα μοντέλα τους δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 95 γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο.

Εδώ χρειάζεται μια διευκρίνιση. Τα 95 γραμμάρια δεν είναι για την κάθε μια εταιρία ξεχωριστά αλλά για το σύνολο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ο λόγος είναι πως μια εταιρία μπορεί να παράγει μικρά αυτοκίνητα και μια άλλη να έχει στην παραγωγή της βαριά οχήματα είτε σαν SUV είτε σαν sedan μεγάλης κατηγορίας, συνεπώς, άλλο απόβαρο και άλλες καταναλώσεις.


Η δυσκολία που φέρνει το 2020 είναι πως τα πρόστιμα είναι εξοντωτικά και τίθεται θέμα ακόμη και βιωσιμότητας για μια αυτοκινητοβιομηχανία. Το σενάριο λέει πως για κάθε γραμμάριο υπέρβασης του δικού της ορίου που έχει δεσμευτεί θα πληρώνει 95 ευρώ πρόστιμο για όσα αυτοκίνητα έχει πουλήσει παγκοσμίως!

Η αλήθεια είναι πως έχει γίνει τεράστια προσπάθεια μείωσης των καυσαερίων, ενώ, παράλληλα, οι μετρήσεις έχουν έρθει σε πιο πραγματικές συνθήκες με το νέο σύστημα WLTP.

Εκτός από την εξέλιξη των κινητήρων εσωτερικής καύσης οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν στραφεί ταχύτατα και σε μια άλλη σειρά τεχνολογιών, όπως υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα, τα οποία, λόγω χαμηλότερων ή μηδενικών ρύπων, βοηθούν σημαντικά στη μείωση του μέσου όρου αποβολής CO2. Το θέμα είναι να εξασφαλίσουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες πέραν της ευαισθητοποίησης απέναντι στο περιβάλλον και βιωσιμότητα για το μέλλον.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Η καριέρα του στα ράλι ξεκίνησε το 1970. Μέχρι σήμερα έχει καθίσει στο δεξί μπάκετ ως συνοδηγός σε πάνω από 30. Mεταξύ αυτών ο Jigger, ο Ιαβέρης, ο Λεωνίδας Κύρκος,, ο Άρης Βωβός, ο Ιαβέρης Junior, ο Dim και πολλοί άλλοι. Έχει συμμετάσχει σε 28 ράλι Ακρόπολις, έχει κερδίσει 16 πρωταθλήματα και κύπελλα στην Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε αρκετούς αγώνες του πανευρωπαϊκού και του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι, Αφού τελείωσε τις σπουδές του στη δημοσιογραφία και παράλληλα με τους αγώνες εργάστηκε από τις αρχές του '70 στις εφημερίδες "Βραδινή", "Απογευματινή" καθώς επίσης και στα περιοδικά "Auto Tourism", "Πίστες και Δρόμοι". Στις αρχές της δεκαετίας του '90 συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή "Τροχοί και Δρόμοι" και από το 1999 έως και σήμερα είναι ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής "Traction", από την οποία έχουν περάσει ως καλεσμένοι σπουδαίες προσωπικότητες. Από το 2010 έως και σήμερα είναι διευθυντής έκδοσης του "Traction Magazine”. Όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του έχει οδηγήσει μερικά από τα σπουδαιότερα αυτοκίνητα όπως η Enzo Ferrari, η Ferrari F 50, η Porsche Carrera GT, η F1 Jordan, το Subaru Impreza WRC, το Peugeot 206 WRC, το Citroen Xsara WRC, το Skoda Fabia WRC και πολλά άλλα.

E-mail: [email protected]