Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου: Ένας στους 10 ελέγχους κατέληγε σε… αφαίρεση πινακίδων

Αφαιρέσεις πινακίδων, αδειών, αλλά και διπλωμάτων! Ακόμα μία "σκούπα" της ΕΛ.ΑΣ. στα λιμανάκια, δείτε τις παραβάσεις που βεβαιώθηκαν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
παραβάσεις

Η Ελληνική Αστυνομία έχει ξεκαθαρίσει πως πρέπει να αντιμετωπιστούν οι αυτοσχέδιοι αγώνες και οι επικίνδυνες παραβάσεις που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα. Μία από τις περιοχές που βρίσκονται στο στόχαστρο είναι η Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου, στην οποία μέσα σε μία εβδομάδα διενεργήθηκαν 444 τροχονομικοί έλεγχοι.

Ισπανία: H Αστυνομία απέκτησε 230 ηλεκτρικά περιπολικά, αλλά…

Ιδιαίτερο προβληματισμό δημιουργεί το γεγονός ότι ένας στους δέκα ελέγχους κατέληγε σε αφαίρεση πινακίδων. Πιο αναλυτικά, το διάστημα 15 έως 21 Ιανουαρίου 2023 βεβαιώθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή 231 παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Πιο αναλυτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ήταν:-121 για υπερβολική ταχύτητα,
-7 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης,
-4 για μη χρήση κράνους,
-2 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος,
-2 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και
-95 για λοιπές παραβάσεις.

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 41 ζεύγη πινακίδων, 7 άδειες κυκλοφορίας και 54 άδειες ικανότητας οδήγησης. Τέλος, μεταφέρθηκαν και 4 οχήματα. Η Ελληνική Αστυνομία ξεκαθαρίζει ότι οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση και σε άλλες περιοχές της Αττικής, οι οποίες παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα.

Πηγή: minocp.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.