Ισπανία: H Αστυνομία απέκτησε 230 ηλεκτρικά περιπολικά, αλλά…

Μεγάλη επένδυση με 230 ηλεκτρικά Nissan Leaf έκαναν οι Ισπανοί, αλλά υπάρχουν αναφορές για ένα νέο πρόβλημα που πρέπει να λυθεί άμεσα για να μην μείνουν ακίνητα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Leaf

Η απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου προϋποθέτει πάντα την ύπαρξη διαθέσιμου χώρου ώστε να φορτίζεται, όπως για παράδειγμα μία πυλωτή ή ένα κλειστό πάρκινγκ με πρόσβαση σε ρεύμα. Αυτό ισχύει είτε το αυτοκίνητο ανήκει σε ιδιώτη, είτε σε ιδιωτική επιχείρηση, είτε σε δημόσιο φορέα. Στην προκειμένη περίπτωση, η ισπανική Πολιτοφυλακή απέκτησε 230 Nissan Leaf, αλλά παραμένουν παροπλισμένα γιατί δεν έγιναν νωρίτερα οι σωστές κινήσεις.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Nissan LEAF e+ 217 PS (62 kWh) (+Official TractioN Video)

Πιο συγκεκριμένα, η “Guardia Civil” όπως ονομάζεται, απέκτησε τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα για να περιπολούν σε αστικό επίπεδο έπειτα από πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών της χώρας. Ωστόσο, ηγετικά στελέχη διατύπωσαν την ανησυχία τους, μιας και στα αστυνομικά τμήματα δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα οι απαραίτητοι σταθμοί φόρτισης. Αποτέλεσμα; Τα Nissan Leaf να παραμένουν ακίνητα και να μην χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους της Πολιτοφυλακής.


Οι αντιδράσεις ήταν έντονες, με τα στελέχη να αναφέρουν ότι τα αυτοκίνητα είναι καινούρια και ουσιαστικά δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιούνται. “Το να αγοράζεις ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο χωρίς να έχεις σκεφτεί που θα το φορτίσεις είναι σαν να ξεκινάς να χτίζεις ένα σπίτι από την ταράτσα”, ανέφεραν με ανακοίνωσή του ο Ενιαίος Σύνδεσμος Πολιτοφυλάκων

Άμεση ήταν επίσημη απάντηση του γραφείου τύπου της Πολιτοφυλακής, το οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι υπάρχει σύμβαση που έχει τεθεί ήδη σε ισχύ και αφορά σε 14.000 νέους σταθμούς φόρτισης σε εγκαταστάσεις της Πολιτοφυλακής σε βάθος εννέα μηνών. Επίσης, αναφέρθηκε ότι τα ηλεκτρικά περιπολικά αποκτήθηκαν συνοδευόμενα από κάρτες για φόρτιση σε αρκετά εξουσιοδοτημένα σημεία ανά πόλη.

Πηγή: elpais.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.