“Έχω και ένα Honda στην αποθήκη… Δεν ξέρω αν το θες”

Η συγκεκριμένη ατάκα θα μπορούσε να έχει ειπωθεί από τον ιδιοκτήτη της αποθήκης, στην οποία μεταξύ άλλων βρέθηκε και ένα Honda NSX!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ακόμη ένα “barn find” μας έρχεται από την Πενσυλβάνια, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή ένα Honda NSX. Το αυτοκίνητο φορά ακόμη τα “μαμά” ελαστικά του, ενώ έχει μόλις 2.002 μίλια στο οδόμετρό του.

Η ιστορία πίσω από αυτό το αυτοκίνητο όμως είναι απίστευτη. Και αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης του δεν το αγόρασε αλλά του το έδωσαν ως αντάλλαγμα. Γιατί; Μα γιατί ο ίδιος είχε αγοράσει ένα μαύρο Honda NSX (Acura αν προτιμάτε), ολοκαίνουργιο. Όταν το πήγε για σέρβις στην αντιπροσωπεία του το τράκαραν… κατά την διάρκεια δοκιμαστικής οδήγησης (αυτό μάλλον ήταν το πρόσχημα για την βόλτα). Έτσι, αποφάσισαν να του το αντικαταστήσουν μετά από μεγάλη ταλαιπωρία με αυτό.

Ένα αυτοκίνητο ωστόσο το οποίο έμεινε κλεισμένο στο γκαράζ καθώς μάλλον δεν συνδέθηκε ποτέ συναισθηματικά μαζί του… Πλέον, ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε να μετακομίσει και να ρευστοποιήσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία. Ανάμεσα σε αυτά και το συγκεκριμένο NSX, το οποίο αναμένεται να αλλάξει χέρια για 6ψήφιο ποσό. Εξάλλου είναι σχεδόν άθικτο και αν και θέλει σίγουρα εκτεταμένο detailing και συντήρηση, σίγουρα αξίζει η επένδυση σε αυτό.


 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.