Εδώ θα δείτε ζωντανά την επίσημη, διαδικτυακή παρουσίαση της BMW iX3 στην Ελλάδα

Δείτε ζωντανά την παρουσίαση της BMW iX3 στην Ελλάδα και κάντε τις ερωτήσεις σας, οι οποίες θα απαντηθούν live από τους ανθρώπους της BMW.

Βρείτε μας στο

Το BMW Group Hellas παρουσιάζει διαδικτυακά την BMW iX3 στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο σημαντικό για την βαυαρική μάρκα, καθώς σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την ίδια, καθώς μιλάμε για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο.

Η BMW iX3 είναι η πρώτη, αμιγώς ηλεκτρική BMW Χ και σύμφωνα με την BMW συνδυάζει τα χαρακτηριστικά της BMW X3 με το εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα ηλεκτροκίνησης BMW eDrive πέμπτης γενιάς.

Η παρουσίαση θα γίνει σε ζωντανή μετάδοση την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 στις 19:00 και μπορείτε να την δείτε στο video πιο κάτω.

Στην συγκεκριμένη παρουσίαση, ο Αντώνης Αδάναλης, Sales Operations & Electro-Mobility Manager και ο Νίκος Καψής, Product Manager, θα αποκαλύψουν τα πιο σημαντικά προϊοντικά χαρακτηριστικά της BMW iX3 καλύπτοντας θέματα όπως, η σχεδίαση, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα στοιχεία εξοπλισμού και οι καινοτομίες του αυτοκινήτου.

Φυσικά στα σχόλια θα μπορείτε να γράψετε τις όποιες απορίες σας ή να τις στείλτε με μήνυμα στις σελίδες Social Media της BMW Hellas, για να απαντηθούν ζωντανά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.