Γερμανία: Έδωσαν εξετάσεις για δίπλωμα και “έκλεβαν” μέσω… μάσκας

Απίστευτο κι όμως... όχι ελληνικό είναι αυτό που συνέβη στη Γερμανία με επιτήδειο να βοηθά εξεταζόμενους για δίπλωμα οδήγησης χρησιμοποιώντας τη μάσκα τους ως μέσω απόκρυψης.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ειδικότερα ένας 43χρονος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στη Βαυαρία της Γερμανίας με την κατηγορία προσφοράς παράνομης βοήθειας σε εξεταζόμενους για την άδεια οδήγησης αυτοκινήτου.

Σύμφωνα και με το σχετικό ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Spiegel, αντί ποσού ο εν λόγω άνδρας μοίραζε ακουστικά και κάμερες σε κάθε εξεταζόμενο που ήθελε ένα… έξτρα χέρι βοηθείας στις εξετάσεις του διπλώματος, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τα μέτρα για τη μείωση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Διαβάστε επίσης – Prodrive Hunter: Από το Dakar στο δρόμο 


Με τη χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους να είναι υποχρεωτική στη Γερμανία, ο συγκεκριμένος άνδρας προμήθευε τους εξεταζόμενους με μάσκες FFP2 σε κάθε μια από τις οποίες είχε τοποθετήσει μια μικροσκοπική κάμερα. Σε συνδυασμό με τα ακουστικά που είχαν οι εξεταζόμενοι ο άνδρας μπορούσε να βλέπει τις εξετάσεις και να τους ενημερώνει για τη σωστή απάντηση.

Ο 43χρονος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές σε τυχαίο έλεγχο που πραγματοποίησαν στο αυτοκίνητο του, μέσα στο οποίο βρέθηκε και ο εξοπλισμός που κίνησε τις υποψίες για τους Γερμανούς αστυνομικούς λόγω των παραποιημένων μασκών.

Διαβάστε επίσης – Renault: Ο λόγος που την “κρατά” στη Ρωσία

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό πόσους εξεταζόμενους έχει βοηθήσει το συγκεκριμένο πρόσωπο που δεν προέρχεται από τη Βαυαρία όπου και έγινε η σύλληψή του και φαίνεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε… εθνικό επίπεδο.

Να σημειωθεί ότι, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, ο άνδρας αρνούνταν να δηλώσει στις αρχές σε πιο κρατίδιο της Γερμανίας είναι η μόνιμη κατοικία του, ενώ η γερμανική Αστυνομία δηλώνει ότι γνωρίζει πολύ καλά για τις απάτες αυτού του είδους, αν και στην προκειμένη περίπτωση στάθηκε απλά τυχερή.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.