Εφαρμογή MyMazda και ο έλεγχος του αυτοκινήτου στο χέρι σου

Με μια εφαρμογή για smartphones η Mazda κάνει τη συμβίωση με τα μοντέλα της πιο εύκολη από ποτέ παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες εύκολα και γρήγορα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
myMazda My app 2022 εφαρμογή

Αναγκάζεστε να γυρίσετε στο αυτοκίνητο για να βεβαιωθείτε ότι το έχετε κλειδώσει. Ξεχάσατε που έχετε παρκάρει; Τσεκάρατε το βιβλίο συντήρησης για το επόμενο προγραμματισμένο service; Όλα αυτά τα προβλήματα ανήκουν πλέον στο παρελθόν με τη Mazda να δίνει τη λύση σε όλα με την εφαρμογή “MyMazda”.

Διαβάστε επίσης: H Mazda μας “ξεναγεί” στην τέχνη του Origami

Η εφαρμογή MyMazda, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Apple AppStore και στο Google Play store, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2020. Αρχικά προσέφερε Συνδεδεμένες Υπηρεσίες σε όλη την Ευρώπη για το πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο Mazda MX-30.


Πλέον όμως, τα νέα αυτοκίνητα Mazda προσφέρουν διαφορετική λειτουργικότητα μέσω της εφαρμογής. Για τα Mazda2, Mazda2 hybrid, Mazda MX-5, Mazda CX-3 και Mazda6 ο χρήστης μπορεί να δει μέσω του MyMazda app το ιστορικό επισκευών, το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου, να κάνει αναζήτηση αντιπροσωπειών Mazda, να πληροφορηθεί για το ετήσιο πρόγραμμα του service, καθώς και για την οδική βοήθεια.

Τα Mazda3, Mazda CX-30, Mazda CX-5, και το πετρελαιοκίνητο στο άμεσο μέλλον Mazda CX-60, προσφέρουν ακόμη περισσότερα. Στην εφαρμογή μπορείτε να δείτε αν το αυτοκίνητο είναι κλειδωμένο, τη θέση στάθμευσής του, την εμβέλεια και την πίεση ελαστικών. Επιπλέον, σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί το σύστημα συναγερμού του Mazda σας, η εφαρμογή στέλνει ειδοποίηση.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της Mazda

Τα πλήρως ηλεκτρικά και PHEV οχήματα – το Mazda MX-30 και το Mazda CX-60 PHEV – προσφέρουν επίσης ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών διαχείρισης μπαταρίας. Αυτές οι λειτουργίες περιλαμβάνουν ειδοποιήσεις, εάν ο οδηγός ξεχάσει να συνδέσει το καλώδιο φόρτισης, τη δυνατότητα ελέγχου της φόρτισης, χρησιμοποιώντας χρονοδιακόπτη, την παρακολούθηση της προόδου φόρτισης και την ένδειξη εμβέλειας.

Η εφαρμογή MyMazda παρέχει επίσης στους οδηγούς πληροφορίες, σε πραγματικό χρόνο, σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την τοποθεσία των σημείων φόρτισης, τους επιτρέπει να βλέπουν βασικές πληροφορίες όπως τύπους βυσμάτων και ώρες λειτουργίας, καθώς και στέλνει τον προορισμό απευθείας στο σύστημα πλοήγησης μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Στις χρήσιμες λειτουργίες περιλαμβάνονται επίσης η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου των ρυθμίσεων του κλιματισμού, με τον χρήστη να μπορεί να ορίσει τη θερμοκρασία της καμπίνας, να ενεργοποιήσει/απενεργοποιήσει τον αέρα για το ξεθάμπωμα του εμπρόσθιου παρμπρίζ και να ενεργοποιήσει την αντίσταση ξεθαμπώματος του πίσω παρμπρίζ πριν καν εισέλθουν στο όχημα.

Η δυνατότητα προθέρμανσης ή πρόψυξης της καμπίνας του αυτοκινήτου ενώ είναι συνδεδεμένο στην πρίζα μειώνει τη χρήση της μπαταρίας κατά την οδήγηση μεγιστοποιώντας έτσι την διαθέσιμη αυτονομία. Ως πρόσθετες εντολές τηλεχειρισμού περιλαμβάνονται το κλείδωμα θυρών και ανιχνευτής οχήματος για μεγαλύτερη ηρεμία του οδηγού, όταν αυτός είναι μακριά από το αυτοκίνητο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.