Έφτασε η ώρα της ανανέωσης για το Hyundai i10

To μικρότερο μοντέλο των Κορεατών ανανεώθηκε στα σημεία έπειτα από το τέσσερα χρόνια. Πάμε να δούμε που εντοπίζονται οι αλλαγές στο νέο Hyundai i10...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai i10

To Hyundai i10 αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες επιλογές στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων πόλης και, έπειτα από μία τετραετία, έφτασε η ώρα της ανανέωσής του στα σημεία. Πάμε να δούμε ποια είναι τα σημαντικότερα από αυτά!

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Hyundai i10 N Line

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, το ανανεωμένο Hyundai i10 προσφέρεται σε εννέα διαφορετικά χρώματα, δύο εκ των οποίων είναι καινούρια. Πρόκειται για το Lumen Grey, ένα “ανοιχτό” γκρι, και το Meta Blue. Μιας και αναφερθήκαμε σε χρωματισμούς, να πούμε ότι πλέον υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής της μαύρης οροφής για διχρωμία. Ανασχεδιασμένα είναι επίσης τόσο τα LED σώματα εμπρός και πίσω, όσο και οι νέες ζάντες μεγέθους 19 ιντσών. Εννοείται πως από την γκάμα δεν θα απουσιάζει και η N Line έκδοση με τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τις κόκκινες λεπτομέρειες και τις νέες ζάντες 16 ιντσών.

Σημαντικές διαφοροποιήσεις υπάρχουν και στο εσωτερικό. Ενδεικτικά, έχει εγκατασταθεί μπλε φωτισμός που κάνει την καμπίνα πιο ατμοσφαιρική τη νύχτα, ενώ γκρι λεπτομέρειες συναντάμε στο ταμπλό και στις επενδύσεις των καθισμάτων. Σε επίπεδο τεχνολογίας, το Hyundai i10 εξοπλίζεται με οθόνη έως 8 ίντσες στο κέντρο της κονσόλας, η οποία εκτός των άλλων εξοπλίζεται και με ασύρματα Android Auto / Apple CarPlay. Μία νέα οθόνη βρίσκεται επίσης πίσω από το τιμόνι σε ρόλο πίνακα οργάνων και το μέγεθός της αγγίζει τις 4,2 ίντσες. Σε επίπεδο χώρων, όπως και στο απερχόμενο μοντέλο, ο όγκος αγγίζει τα 252 λτ. και με τα αναδιπλούμενα καθίσματα φτάνει έως τα 1.050 λτ.

Η παραγωγή του νέου i10 αναμένεται να ξεκινήσει τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους στο εργοστάσιο παραγωγής της Hyundai στο Izmit της Τουρκίας. Τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να φτάσουν στους ευρωπαϊκούς δρόμους το δεύτερο εξάμηνο του 2023.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.