Έφτασε η ώρα της “μεγάλης ασφαλτόστρωσης” – Η λεωφόρος που αλλάζει!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι τις 10 Αυγούστου! Δείτε σε ποια λεωφόρο της Αττικής ξεκινούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Λεωφόρος Συγγρού

Χρησιμοποιείται από εκατοντάδες χιλιάδες οδηγούς κάθε μέρα και είναι δεδομένο πως είχε φτάσει η ώρα για ανανέωση της ασφάλτου. Από το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουλίου έχει ξεκινήσει η ασφαλτόστρωση της λεωφόρου Συγγρού, με τις εργασίες να εκτελούνται καθημερινές και Σαββατοκύριακα από τις 21.00 έως τις 06.00 το πρωί.

Περιφέρεια Αττικής: Σύντομα η Google θα ελέγχει πόσο θα διαρκούν τα φανάρια

Πιο συγκεκριμένα, πλέον έχουν τεθεί σε εφαρμογή από την Τροχαία, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα, στο ανοδικό ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος του Φαληρικού Δέλτα. Οι συγκεκριμένες εργασίες θα εκτελούνται τμηματικά, ανά λωρίδα κυκλοφορίας, και μόνο κατά τις νυχτερινές ώρες, έτσι ώστε να υπάρχουν οι ελάχιστες δυνατές κυκλοφοριακές επιπτώσεις.

Οι εν λόγω παρεμβάσεις ολοκληρωθούν σε 2 φάσεις. Η πρώτη φάση αφορά το τμήμα της Λεωφόρου Συγγρού, από το Φαληρικό Δέλτα, μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Αμβρόσιου Φραντζή (Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης). Η δεύτερη φάση, αφορά το τμήμα της Λεωφόρου Συγγρού, από την οδό Αμβρόσιου Φραντζή και μέχρι την οδό Αθανασίου Διάκου, στις Στήλες του Ολυμπίου Διός και θα ξεκινήσει, αφού προηγηθούν οι σχετικές μελέτες.

Το έργο θα πραγματοποιηθεί τόσο στο τμήμα ανόδου όσο και στο τμήμα καθόδου, συνολικής επιφάνειας 100.000 m2 και συνολικού μήκους 7 km. Η Λεωφόρος Συγγρού θα συντηρηθεί καθολικά από το Φαληρικό Δέλτα έως τις Στήλες του Ολυμπίου Διός.

Πηγή: patt.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.