Περιφέρεια Αττικής: Σύντομα η Google θα ελέγχει πόσο θα διαρκούν τα φανάρια

Συμφωνία "σταθμός" για την βελτίωση του κυκλοφοριακού! Τα "έξυπνα" φανάρια στους δρόμους της Αττικής θα ελέγχονται από την Google...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
φανάρια

Κατά τη διάρκεια ημερίδας που πραγματοποιήθηκε υπό την Περιφέρεια Αττικής, γνωστοποιήθηκε η επικείμενη συμφωνία που θα συμβάλλει ώστε η Αττική να γίνει μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή Περιφέρεια. Στο επίκεντρο η επαναστατική συνεργασία με την Google. Πάμε να δούμε τι περιλαμβάνει και πως θα βελτιώσει τις μετακινήσεις των οδηγών.

Όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπογραφεί σχετική προγραμματική σύμβαση με την Google, με στόχο την επίλυση του κυκλοφοριακού. Όπως επισήμανε η Head of Public Sector της Google Greece, Β. Καλφάκη, η Google θα προχωρήσει στην ακόμα μεγαλύτερη διεύρυνση της πλατφόρμας Google Maps, με εισαγωγή στοιχείων σε πραγματικό χρόνο.

Τα φανάρια θα ρυθμίζονται από την Google
Όπως εξήγησε ο Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας, κ. Κίμωνας Λογοθέτης, η συμφωνία αφορά στην σύνδεση των φαναριών με τους ψηφιακούς χάρτες της Google. Ανάλογα με την κατάσταση που θα επικρατεί στον κάθε δρόμο, η Google θα μεταβάλει την χρονική διάρκεια του κόκκινου-πράσινου σηματοδότη. Η πλατφόρμα θα αξιολογεί τα δεδομένα από τα κινητά τηλέφωνα των οδηγών και στη συνέχεια θα μεταβάλλει αναλόγως την διάρκεια των “έξυπνων φαναριών”.

“Είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που γίνονται για τη διαχείριση του κυκλοφοριακού”, ανέφερε ολοκληρώνοντας ο Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ.

Πηγή: ertnews.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.