Έφυγε από τη ζωή ο “πατέρας” των Lamborghini Countach και Lancia Stratos

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή ένας θρύλος της σχεδίασης αυτοκινήτων που μας "χάρισε" απίστευτες δημιουργίες. Ciao Maestro...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Marcello Gandini

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Marcello Gandini, ένας από τους σημαντικότερους Ιταλούς σχεδιαστές αυτοκινήτων που άρχισε να διαπρέπει στον τομέα της αυτοκίνησης από την δεκαετία του ’60. Πίσω του, αφήνει ένα έργο που σίγουρα θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια!

Τα πρώτα του βήματα στην σχεδίαση αυτοκινήτων ξεκίνησαν από τον γνωστό σε όλους μας οίκο Bertone. Μέσα σε μερικά χρόνια κατάφερε να γίνει αρχισχεδιαστής του οίκου και ένα από τα πιο σημαντικά project που ανέλαβε ήταν η Lamborghini Miura.


Στα 15 χρόνια που έμεινε στον οίκο ανέλαβε πολλά σημαντικά project, όπως η Lancia Stratos που έγραψε ιστορία στους αγώνες, ενώ δημιουργία του ίδιου ήταν και η Lamborgini Countach. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι από το βιογραφικό του Marcello Gandini δεν απουσιάζουν και αυτοκίνητα πιο μαζικής παραγωγής, όπως για παράδειγμα η BMW Σειρά 5 πρώτης γενιάς, το Volkswagen Polo MK1 και Citroen BX.

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του, η Lamborghini δημοσίευσε το ακόλουθο post σε επίσημους λογαριασμούς της: “Ο Marcello Gandini άφησε ένα ανεξίτηλο σημάδι τόσο στη σχεδίαση αυτοκινήτων όσο και στην ιστορία της Lamborghini. Οι σκέψεις και τα συλλυπητήρια μας βρίσκονται στην οικογένειά του αυτή τη στιγμή. Ciao Maestro”…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.