Κατεστραμμένη Lamborghini κοστίζει μια περιουσία γιατί…

Σε δημοπρασία οδηγείται αυτή η κατεστραμμένη Lamborghini Countach και δεν φαντάζεσαι το λόγο για τον οποίο αναμένεται να... σπάσει τα ταμία!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lamborghini Countach

Η ταινία του Martin Scorsese, “The Wolf Of Wall Street”, με πρωταγωνιστή τον Leonardo DiCaprio γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Μία από τις πιο ιδιαίτερες σκηνές ήταν η οδήγηση της λευκής Lamborghini Countach, με το ιταλικό supercar να καταστρέφεται. Τώρα, έφτασε η ώρα να δημοπρατηθεί!

Το διάσημο πλέον αυτοκίνητο θα βρίσκεται στις 25 Νοεμβρίου στην πίστα της Formula 1 “Yas Marina Circuit”. Μέχρι σήμερα παραμένει στην ίδια κατάσταση που κατέληξε μετά το πέρας των γυρισμάτων. Παρ’ όλα αυτά, η τιμή του αναμένεται να αγγίξει δυσθεώρητα ύψη, με τους εκτιμητές να κάνουν λόγο για 1,5 έως 2 εκατ. δολάρια. Άλλωστε, εκτός από την συμμετοχή του στην ταινία, είναι και ένα από τα μόλις 658 αντίτυπα που δημιούργησαν οι Ιταλοί (έκδοση 25th Anniversary).

Η συλλεκτική πλέον Lamborghini Countach με αριθμό πλαισίου “ZA9CA05A6KLA12692” βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα επισκευαστεί, μιας και τα “τραύματά” της εκτοξεύουν την αξία της. Το αμάξωμα έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά, αφού δεν υπάρχει ούτε ένα τμήμα που να μην έχει συγκρουστεί στη διάρκεια των γυρισμάτων.


Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία δημοπρασίας από τον οίκο Bonhams, ενώ παρακάτω παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα της ταινίας, με τον Leonardo DiCaprio να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.