“Έφυγε” ο πατέρας της Ferrari F40, ο τελευταίος μηχανικός του Enzo

"Φτιάξε ένα αυτοκίνητο που να είναι το καλύτερο στον κόσμο", φέρεται να του είχε πει ο Enzo... και ο Nicola Materazzi εκτέλεσε την εντολή!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari F40

Μερικές ημέρες έχουν περάσει από τον θάνατο ενός ανθρώπου του οποίου το όνομα και η καριέρα συνδέθηκαν απόλυτα με ένα θρύλο, την Ferrari F40. O Ιταλός μηχανικός, Nicola Materazzi, πέθανε σε ηλικία 83 ετών και ήταν ο τελευταίος “εκλεκτός” του Enzo, μιας το τότε αφεντικό της Ferrari του ανέθεσε αυτό το δύσκολο έργο. “Φτιάξε ένα αυτοκίνητο που να είναι το καλύτερο στον κόσμο”, φέρεται να του είχε πει ο Enzo…

Ferrari F40 Valeo: Η μοναδική αυτόματη F40 και ο Έλληνας ιδιοκτήτης της

Με την αποφοίτησή του, εργάστηκε στη Lancia ως μηχανολόγος μηχανικός και ένα από τα projects στα οποία συμμετείχε ήταν η Stratos. Έπειτα από μερικές αλλαγές καριέρας σε εταιρείες της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίες, κατέληξε εν έτει 1979 στην Ferrari. Εκεί έμεινε για πολλά χρόνια, όπου και καταπιάστηκε με κινητήρες παραγωγής, αλλά και αγωνιστικούς.


Αποκορύφωμα της καριέρας του ήταν η πρόταση του ίδιου του Enzo να αναλάβει την μηχανολογική ανάπτυξη της Ferrari F40. Ήταν ο υπεύθυνος τόσο για την εξέλιξη του κινητήρα, όσο και του κιβωτίου ταχυτήτων, γι’ αυτό άλλωστε ονομάστηκε και ως ο πατέρας της F40. Μία από τις τελευταίες του στάσεις έγιναν στη Γαλλία και, πιο συγκεκριμένα, στην Bugatti για την εξέλιξη της ΕΒ110.

Ο Nicola Materazzi άφησε την τελευταία του πνοή στις 24 Αυγούστου του 2022 στην πόλη Sapri της νοτιοδυτικής Ιταλίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.