Είχε ασφάλεια κλοπής αλλά δεν αποζημιώθηκε – Η απόφαση του Άρειου Πάγου

Είχε ασφάλεια κλοπής και κάλυψη έως 90.000 ευρώ για την BMW M3 Coupe, αλλά δεν αποζημιώθηκε. Η απόφασης του Αρείου Πάγου... και τα "ψιλά" γράμματα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Είναι γεγονός ότι η ασφάλεια κλοπής μας απαλλάσσει από το άγχος σε περίπτωση απώλειας του οχήματος και πολλοί ιδιοκτήτες πληρώνουν μεγάλα ποσά κάθε χρόνο για αυτή την κάλυψη. Το ίδιο έκανε και ένας κάτοχος BMW M3 Coupe. Παρ’ όλα αυτά, η ασφαλιστική εταιρεία δικαιώθηκε στα δικαστήρια και δεν τον αποζημίωσε. Πάμε να δούμε την απόφαση του Αρείου Πάγου, πριν όμως, ας δούμε τι συνέβη από την αρχή.

Ο ιδιοκτήτης του βαυαρικού μοντέλου και ιδιοκτήτης εστιατορίου, αποφάσισε ένα βράδυ να φύγει από την επιχείρησή του με εταιρικό όχημα. Σύμφωνα με δημοσίευμα από το “Πρώτο Θέμα”, η BMW M3 των 4.000 κ.εκ. έμεινε σταθμευμένη κοντά στην εν λόγω επιχείρηση. Η τελευταία βρίσκεται σε απόσταση 1.270 μέτρων από τον πλησιέστερο οικισμό, ενώ δεν έχει κοντά της άλλα καταστήματα ή σπίτια. Ο χώρος στάθμευσης δεν είναι περιφραγμένος, δεν φυλάσσεται, δεν υπάρχει φωτισμός και δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας. Επίσης στον χώρο στάθμευσης δεν υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα εκτός από αυτό του επιχειρηματία. Παράλληλα, το αυτοκίνητο δεν διέθετε ούτε σύστημα συναγερμού.

Κληπές αυτοκινήτων ΕΛ.ΑΣ.

Η απόφαση του Αρείου Πάγου
Η ασφαλιστική εταιρεία αρνήθηκε να αποζημιώσει τον ιδιοκτήτη. Αιτία ήταν το γεγονός ότι η κλοπή του αυτοκινήτου οφείλεται σε βαριά αμέλεια του ίδιου. “Το όχημα παρέμενε εκτεθειμένο σε σκοτεινό και ερημικό σημείο, το οποίο ήταν κατάλληλο ώστε να προκαλείται η εντύπωση ότι θα επιτευχθούν με βεβαιότητα η αφαίρεση αυτού και η ασφαλής ταχεία διαφυγή των προσώπων που θα αποφάσιζαν να τελέσουν τη συγκεκριμένη πράξη, χωρίς να υφίσταται οποιοσδήποτε κίνδυνος σύλληψης αυτών”, ανέφεραν οι δικαστές του Εφετείου. Η υπόθεση πήγε μέχρι τον Άρειο Πάγο, με το ανώτατο δικαστήριο επίσης να απορρίπτει την αίτηση αναίρεσης και να επικυρώνει την εφετειακή απόφαση.

Τα “ψιλά” γράμματα
Στη σύμβαση-συμβόλαιο ιδιωτικής ασφάλισης αναγράφεται ότι οι Ασφαλιστικές Εταιρείες απαλλάσσονται της υποχρέωσης να καταβάλουν αποζημίωση, αν η κλοπή οφείλεται “σε δόλο ή σε βαριά αμέλεια” του ιδιοκτήτη του ασφαλισμένου αντικειμένου. Στην προκειμένη περίπτωση, κάτι τέτοιο επιβεβαιώθηκε από τον Άρειο Πάγο. Συνεπώς, ακόμα και αν έχετε ασφάλεια κλοπής, καλό θα είναι πάντα να σταθμεύετε το όχημά σας σε όσο το δυνατόν πιο ασφαλές σημείο.

Πηγή: www.protothema.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.