Ειδικές τιμές και 5ετής εγγύηση για ετοιμοπαράδοτα μοντέλα – Από ποια εταιρεία και μέχρι πότε

H γερμανική εταιρεία εγκαινιάζει το νέο της εμπορικό πρόγραμμα προσφέροντας καλύτερους όρους για αγορά αυτοκινήτου. Όλες οι λεπτομέρειες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel Deals

H Opel προσφέρει καλύτερους όρους για την απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου, εγκαινιάζοντας ένα νέο εμπορικό πρόγραμμα, με την ονομασία OPEL DEALS. Η Γερμανική εταιρεία καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν τις Εκθέσεις Opel σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τα δημοφιλή μοντέλα της, να τα οδηγήσουν και τελικά να αποκτήσουν το μοντέλο Opel της επιλογής τους σε Ειδική Τιμή!

Δείτε επίσης: Νέα έκδοση για το δημοφιλές C-SUV της Ford – Με αυτόματο κιβώτιο και 186 ίππους

Στο πρόγραμμα OPEL DEALS συμμετέχουν το δημοφιλές Corsa, το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε και σε υβριδική έκδοση 48V, καθώς και η γκάμα των Opel SUV: το Mokka, το αξιόπιστο και ιδανικό για οικογένειες Crossland και το Grandland. Όλα τα μοντέλα διακρίνονται για την εξαιρετική οικονομία καυσίμου, τον προηγμένο εξοπλισμό ασφάλειας και τις τεχνολογικές καινοτομίες.


Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα μοντέλα της Opel συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύηση. Οι Ειδικές Τιμές του προγράμματος OPEL DEALS ισχύουν έως τις 20 Ιουλίου και αφορούν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Opel.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.