Ειδικός παραβιάζει αυτοκίνητο σε λιγότερο από ένα λεπτό (+video)

Σε πόσα δευτερόλεπτα παραβιάζεται η πόρτα σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο; Όπως θα δείτε στο video είναι πολύ εύκολο με το κατάλληλο εργαλείο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κλοπή αυτοκινήτου

Αναμφισβήτητα οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία του αυτοκινήτου από επίδοξους κλέφτες και ένα σύγχρονο αυτοκίνητο δεν παραβιάζεται ιδιαίτερα εύκολα. Ένα video, όμως, έρχεται να μας δείξει ότι με τις κατάλληλες γνώσεις και το σωστό εργαλείο χρειάζεται λιγότερο από ένα λεπτό ώστε να ανοίξει η πόρτα του οχήματος.

Ford: Προστασία από κλοπή αυτοκινήτου, μέσω smartphone (+video) 

Όπως θα δείτε, το πείραμα έγινε σε ένα Ford Explorer το οποίο προσφέρει σαν αυτοκίνητο κορυφαία προστασία από κλοπές. Ο επίδοξος κλέφτης, όμως, δε χρησιμοποίησε κάποιο ηλεκτρολογικό μέσο ώστε να επηρεάσει την λειτουργία του οχήματος και να το παραβιάσει από απόσταση. Αντιθέτως, χρησιμοποίησε την παραδοσιακή κλειδαριά που πλέον χρησιμοποιούμε σπάνια στα σύγχρονα αυτοκίνητα.


Ένα μεταλλικό εργαλείο, δύο λεπτά φύλλα αλουμινίου και ακριβώς 50 δευτερόλεπτα ήταν αρκετά ώστε η πόρτα του Ford Explorer να ανοίξει. Ο «χειρουργός» που ολοκλήρωσε τη διαδικασία με επιτυχία είναι ο ιδιοκτήτης του καναλιού «Lock Picking Lawyer» και κάτοχος του Ford Explorer.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας γνωστοποίησε ότι μέσα σε 10 δευτερόλεπτα είχε λάβει ειδοποίηση στο κινητό τηλέφωνο. Η εφαρμογή FordPass ενημέρωσε τον κάτοχο του οχήματος με το μήνυμα «Alarm Triggered». Ακολουθεί το σχετικό video, το οποίο θα πρέπει σίγουρα να μας προβληματίσει. Εμείς από την πλευρά μας, θα σας προτείναμε να παίρνετε επιπλέον μέτρα προφύλαξης του οχήματός σας…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.