Εκατοντάδες χιλιάδες Lego τουβλάκια για μία Ferrari F40 σε πραγματική κλίμακα

Ζυγίζει 1.361 κιλά και το μήκος της αγγίζει τα 4,3 μέτρα! Δείτε πόσα τουβλάκια Lego χρειάστηκαν ώστε να δημιουργηθεί αυτή η Ferrari F40...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari F40

Κατά καιρούς έχουμε δει απίστευτες δημιουργίες από Lego τουβλάκια, άλλες είναι λειτουργικές, όπως για παράδειγμα αυτό το μοναδικό κιβώτιο ταχυτήτων, και άλλες προσομοιώνουν τέλεια το πραγματικό αντικείμενο. Αυτή τη φορά, έχουμε να κάνουμε με μία απίστευτη Ferrari F40 που έχει τις διαστάσεις του πραγματικού αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης: Honda Civic Type R κανονικών διαστάσεων από τουβλάκια LEGO (+video)

Η Lego Ferrari F40, όπως ονομάζεται έχει το φυσικό μήκος μέγεθος του αυτοκινήτου και ζυγίζει 1.361 κιλά. Το μήκος φτάνει τα 4,3 μέτρα, το πλάτος τα 1,8 και το ύψος τα 1,2 μέτρα. Επιπλέον, διαθέτει και εσωτερικό που είναι επίσης κατασκευασμένο από Lego τουβλάκια, όπως μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα της “LEGOLAND California” στο τέλος του κειμένου.


Πέρα από την εντυπωσιακή εμφάνιση, εντυπωσιακά είναι και τα νούμερα πίσω από την κατασκευή της Ferrari F40. Σύμφωνα με την Lego, χρειάστηκαν πάνω από 358.000 κομμάτια για την κατασκευή, ενώ η ομάδα σχεδιαστών και κατασκευαστών της εταιρείας χρειάστηκε 1.800 και 1.900 εργατοώρες αντίστοιχα για να προκύψει το αποτέλεσμα που βλέπουμε.

Το αυτοκίνητο θα βρίσκεται στην εκδήλωση “Lego Ferrari Build and Race” που θα ανοίξει στις 12 Μαΐου 2022. Οι επισκέπτες θα μπορούν να το φωτογραφίσουν, αλλά και να καθίσουν στο εσωτερικό, σίγουρα όμως όχι να το οδηγήσουν, αφού οι 470 ίπποι… δηλώνουν απόντες!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.