Πως λειτουργεί το χειροκίνητο κιβώτιο; LEGO κατασκευή δίνει την καλύτερη απάντηση (+video)

Όταν μία κατασκευή LEGO "εξηγεί" καλύτερα από ένα τεχνικό άρθρο πως λειτουργεί το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Εντυπωσιακό video!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Χειροκίνητο κιβώτιο

Στο παρελθόν έχουν γραφτεί πολλά τεχνικά άρθρα στην ιστοσελίδα του TractioN, όπως για παράδειγμα ο τρόπος λειτουργίας του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Αυτή τη φορά δεν έχουμε ένα τεχνικό κείμενο, αλλά έναν εξίσου καλό τρόπο για να κατανοήσουμε τον τρόπο λειτουργίας του χειροκίνητου κιβωτίου. Πώς θα γίνει αυτό; Ασφαλώς με μία λεπτομερή LEGO κατασκευή!

Διαβάστε επίσης: Ο πιο εύκολος τρόπος να κατανοήσεις τετρακίνηση και “αργά”! (+video)

Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, o δημιουργός κατασκεύασε ένα πλήρως λειτουργικό κιβώτιο πέντε σχέσεων. Φέρει επιλογέα ταχυτήτων και μεταφέρει την κίνηση από ηλεκτροκινητήρα σε εμπρός τροχούς αυτοκινήτου. Πέρα από την πολυπλοκότητα της κατασκευής, έχει πετύχει και μία άξια αναφοράς κλιμάκωση του σασμάν, η οποία ξεκινά με αναλογία 1:3 στην πρώτη σχέση και ολοκληρώνεται με 3:1 στην πέμπτη.


Εννοείται πως δεν απουσιάζει η όπισθεν από αυτό το χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων. Στη διάρκεια του video θα δούμε πως μεταφέρεται η κίνηση από τον ηλεκτροκινητήρα στον πρωτεύον άξονα, από εκεί στον δευτερεύοντα και στη συνέχεια στους τροχούς.

Θα γίνουν και κάποια “πειράματα” με αρκετό ενδιαφέρον, όπως για παράδειγμα η αλλαγή από πέμπτη σε όπισθεν που λίγο έλειψε να “κουρέψει” τα LEGO γρανάζια. Ακολουθεί το σχετικό video από το κανάλι “Brick Technology”!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.