Ο πιο εύκολος τρόπος να κατανοήσεις τετρακίνηση και “αργά”! (+video)

Η τετρακίνηση και τα "αργά" είναι δύο συστήματα που ακούμε συχνά. Πάμε να δούμε τα οφέλη τους με τον πλέον απλουστευμένο τρόπο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τετρακίνηση

Πολλές φορές είναι αρκετά δύσκολο να αντιληφθούμε τα οφέλη κάποιον εξαρτημάτων αν δεν δούμε πως δουλεύουν στην πράξη. Μερικά εξ’ αυτών είναι το σύστημα τετρακίνησης και ο υποπολλαπλασιασμός σχέσεων, ή “αργά” όπως έχει επικρατήσει να λέγεται. Σε αυτό το video, μία κατασκευή lego που συνοδεύεται από ηλεκτροκινητήρα και ένα κεκλιμένο επίπεδο έρχονται να δείξουν με τον πλέον απλό τρόπο τα οφέλη τους.

Τεχνικό: Πώς λειτουργεί το σύστημα ελέγχου κατάβασης; (+video)

Αρχικά, το κεκλιμένο επίπεδο έχει κλίση 20 μοίρες και το εμπροσθοκίνητο lego αδυνατεί να προχωρήσει. Μόλις, όμως, συνδεθεί η τετρακίνηση τα πράγματα γίνονται πολύ πιο απλά. Η “πίστα” γίνεται πιο δύσκολη στη συνέχεια φτάνοντας στις 40 μοίρες και για να αναρριχηθεί τοποθετούνται άλλα ελαστικά με καλύτερη πρόσφυση.


Καθώς αυξάνεται η κλίση στις 50 μοίρες, έρχεται η μείωση του κέντρο βάρους να βοηθήσει την αποστολή, αλλά δεν είναι αρκετή για επιτυχές πέρασμα, με αποτέλεσμα να ενσωματώνεται άλλο γρανάζι. Εδώ έχουμε ουσιαστικά τον υποπολλαπλασιασμό σχέσης που λειτουργεί όπως τα “αργά” στα τετρακίνητα αυτοκίνητα. Μπορεί να μειώθηκε η ταχύτητα, αλλά η κατασκευή lego καταφέρνει εν τέλει να αναρριχηθεί.

Καθώς αυξάνεται η κλίση, έρχονται κι άλλες λύσεις, όπως για παράδειγμα η αύξηση του μεταξονίου. Ακολουθεί το σχετικό video από το κανάλι “Brick Experiment Channel” και το μόνο σίγουρο είναι πως θα το βρείτε ιδιαίτερα ενδιαφέρον!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.