“Εκεί όπου τα όνειρα θα παίρνουν ζωή” – Αυτό είναι το νέο Porsche Center Athens

Άλλη μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ! Δείτε το νέο Porsche Center Athens, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche Center Athens

Η Porsche, ηγετική μάρκα στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, γιόρτασε τα λαμπερά εγκαίνια του Porsche Center Αthens, την Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024, προσθέτοντας άλλη μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, που από το 2011 κρατάει το τιμόνι της θρυλικής μάρκας στην Ελλάδα και την οδηγεί σε συνεχή αναπτυξιακή πορεία.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η ισχυρότερη Porsche παραγωγής – Επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 2,2 δλ.

Στόχος του νέου Porsche Center Athens είναι ουσιαστικά η δημιουργία ενός χώρου όπου τα όνειρα θα παίρνουν ζωή, φέροντας την Porsche ένα βήμα πιο κοντά στο σύγχρονο luxury που εκπροσωπεί. Αντλώντας έμπνευση από το brand purpose της εταιρείας, “Driven by Dreams”, το ανανεωμένο Porsche Center Athens θα αποτελέσει το νέο “Home for Dreamers”, ένα μέρος όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να δώσει σάρκα και οστά στα όνειρά του.


Κατά τη διάρκεια του λόγου του, ο κύριος Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, αναφέρθηκε με πάθος στο Vision του Ομίλου – A World of Sustainable Mobility – ένα όραμα που η Porsche φέρνει στη ζωή ηλεκτρικοποιώντας σταδιακά όλο και περισσότερα μοντέλα. “Με την άφιξη του νέου Porsche Center Athens, οι φίλοι της μάρκας αποκτούν μία εκπροσώπηση και πιο άμεση σχέση με το brand, ένα μέρος που καθρεφτίζει τις αξίες της Porsche και τα όνειρα που δημιουργεί”.

Τα λόγια του Ferry Porsche
Η Τόνια Σωτηροπούλου καλωσόρισε το κοινό με τα εμπνευσμένα λόγια του ιδρυτή της θρυλικής μάρκας αυτοκίνησης: «Στην αρχή, κοίταξα γύρω μου, και δεν μπόρεσα να δω πουθενά το αυτοκίνητο των ονείρων μου. Έτσι, αποφάσισα να το κατασκευάσω – Αυτά είναι τα λόγια του Ferry Porsche, που ξεκίνησε το 1931 με ένα όνειρο. Και χάρη σε αυτό το όνειρο, και τόσα άλλα που ακολούθησαν βρισκόμαστε εδώ απόψε». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην έννοια του luxury, εξηγώντας ότι για την Porsche η ουσία της πολυτέλειας εκδηλώνεται στην παροχή μιας άψογης και ουσιαστικής εμπειρίας στον πελάτη.

Τα εγκαίνια του ολοκαίνουριου Porsche Center Athens στάθηκαν η τέλεια αφορμή για την πρώτη πανευρωπαϊκή αποκάλυψη της νέας ηλεκτρικής Porsche Taycan – πιο ισχυρή, πιο γρήγορη, με αυξημένη αυτονομία και πιο σταθερή φόρτιση. Η νέα Taycan αποτελεί μόνο την αρχή για το επόμενο κεφάλαιο της Porsche, η οποία έχει ως στόχο το 80% των νέων μοντέλων που θα παραδώσει ως το 2030 να είναι ηλεκτρικά.

Στη λαμπερή εκδήλωση των εγκαινίων έδωσαν το παρόν, περνώντας από το Porsche Red
Carpet, σημαντικές προσωπικότητες της επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής της
Ελλάδας, όπως επίσης και εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης. Ακόμη, παρευρέθηκαν
διακεκριμένοι celebrities, συνεργάτες του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και εκλεκτοί πελάτες
της εταιρείας, προσδίδοντας με αυτόν τον τρόπο περισσότερη λάμψη και κύρος σε μια
εκδήλωση όπου πρωταγωνίστησε ο ενθουσιασμός, καινοτομία και φυσικά τα όνειρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.